Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Smaken Uit Sluis

Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
nog 1 op voorraad

63,90

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Smaken Uit Sluis
Smaken Uit Sluis
Als nieuw
63,90
1040800719
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9789076685212
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Schuyt & Co/Standaard Uitgeverij
Jaar van uitgifte
2000
Aantal pagina’s
128

Waar gaat het over?

‘Binnenkort word ik dertig en voor mij betekent dat toch wel iets. Ik voel mij jong en ik ben van plan om altijd jong van geest te blijven. Ook als kok wil ik blijven vernieuwen, want ondanks de kennis die je geleidelijk opdoet, is er in feite niets verworven. In de keuken was ik altijd een buitenbeentje, een excentriekeling die zijn zin doorduwt en dingen doet die anderen niet doen.’ Sergio Herman, de chef van Oud Sluis, barst van de creatieve energie en is voortdurend op zoek naar nieuwe producten en ‘smaakbommen’. Ooit, toen Sergio’s grootvader er de chef-kokmuts droeg, stond Oud Sluis bekend als het beste mosselrestaurant aan de kust. Sergio’s vader nam geen genoegen met een ‘mosselmenu’ en zette meer verfijnde bereidingen met schaal- en schelpdieren op de kaart. Onder zijn impuls raakte de kleine Sergio doordrongen van het gastronomische leven en het culinaire denken. In 1992 gaf moeder Herman het restaurant een nieuwe look en sloegen vader en zoon een nieuwe richting in. De stap was gedurfd maar succes volgde. In 1995 kende Michelin het restaurant een ster toe en in 1999 ontving het een tweede. Op zijn beurt geeft Sergio met zijn ideeën glans aan Oud Sluis. Met elke dag een inzet van honderd procent schotelt de zelfverklaarde productenfreak, schaaldierenliefhebber en chocoholic zijn gasten smaakjuweeltjes voor, zoals: gegrilde tarbot op een ragfijne salade van rauw witloof aangemaakt met appel, peer in azijn, bloedsinaasappel en een luchtig sausje met Hoegaarden Grand Cru.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
nog 1 op voorraad
5,00
nog 1 op voorraad
9,50
nog 1 op voorraad
6,90
sorry, niet op voorraad
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
nog 1 op voorraad
5,70
Wereldouders
Cocina Latina
nog 1 op voorraad
8,45
nog 1 op voorraad
5,00
nog 1 op voorraad
9,50
nog 1 op voorraad
6,90
sorry, niet op voorraad
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
nog 1 op voorraad
5,70
Wereldouders
Cocina Latina
nog 1 op voorraad
8,45

Anderen bekeken ook

20,70
Sergio Herman
Sergio op reis
5,00
Sergio Herman
Puur Zeeland
25,00
Sergio Herman
Hommage
14,95
M. Declercq
Vis in de pan
11,25
Sergio Herman
Sergio thuis
8,95
Johan Cuypers
Simple Food
36,90
sorry, niet op voorraad