• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Le Cordon Bleu

Handboek Kooktechnieken
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

8,30

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Le Cordon Bleu
Le Cordon Bleu
Echt gebruikt
8,30
ISBN
9789061138327
Bindwijze
Paperback
Taal
Overig
Uitgeverij
Icob Bv
Jaar van uitgifte
2011
Aantal pagina’s
352

Waar gaat het over?

Hardcover binding Le Cordon Blue: Handboek Kooktechnieken Uit de keukern van 's werelds beroemdste kookopleiding: de geheimen van meer dan 700 essentiële basistechnieken om gerechten voor te bereiden en te koken, stap-voor-stap in beeld gebracht, met aanwijzingen en tips van experts, recepten van topkoks en afbeeldingen van adembenemende gerechten.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Anderen bekeken ook

4,35
Laurent Duchene, Bridget Jones
Le Cordon Bleu Handboek Voor Desserts
13,00
Joanna Farrow, Inaksie
Chef School
6,70
Comité Gastronomique, N.v.t.
De grote Larousse gastronomique
sorry, niet op voorraad
Niki Segnit
De Smaakbijbel
sorry, niet op voorraad