Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Koken met het beste van Brabantse bodem / Lekker Brabant

Inclusief 32 recepten
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
40% korting

9,50

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Koken met het beste van Brabantse bodem / Lekker Brabant
Koken met het beste van Brabantse bodem / Lekker Brabant
Echt gebruikt
9,50
600400498
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9789491637049
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands
Uitgeverij
DPG Media B.V. tav SSC Administratie
Jaar van uitgifte
2014
Aantal pagina’s
224

Waar gaat het over?

KOKEN MET HET BESTE VAN BRABANTSE BODEMvan onze culinair redacteur Ilse ReeuwijkLekker Brabant - Koken met het beste van Brabantse bodem.Dat is de titel het eerste kookboek dat Lekker Brabant, medio november uitbrengt. Het is daarmee ook het eerste boek van culinair redacteur en columniste Ilse Reeuwijk.'Koken met het beste van Brabantse bodem' is misschien wel het lekkerste kookboek van Brabant en bevat meer dan alleen recepten. Ilse Reeuwijk en fotograaf Jeroen van Eijndhoven keken rond op boerderijen en struinden door weilanden en stallen. Brabantse boeren zorgden voor de mooiste producten, topkoks gingen ermee aan de slag. Dat leverde het eerste Lekker Brabant kookboek op; vol recepten, foto's, columns en verhalen.Achttien boeren, vier topkoks en een sommelier vertellen trots over hun passie. Topkoks Ralph Blaakenburg (Auberge du Bonheur, Tilburg), Maarten Camps (Wolfslaar, Breda), Edwin Kats (Noble, Den Bosch) en Evert Thielen (De Gertruda Hoeve, Son en Breugel) koken in 32 gerechten de sterren van de hemel met het beste dat zij in hun regio kunnen vinden.Sommige recepten van deze vier topkoks in het kookboek zijn voor de hobbykok een flinke uitdaging, andere recepten zijn weer goed te doen. Met de feestdagen op komst een ideaal boek, voor als je eens wilt koken op topniveau. Voor eigen gebruik of om cadeau te doen! Naast de recepten is er ook veel ruimte voor de verhalen van de streekboeren zelf, zoals die ook wekelijks op de Lekker Brabant-pagina's te vinden zijn.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
nog 1 op voorraad
5,00
nog 1 op voorraad
9,50
nog 1 op voorraad
6,90
sorry, niet op voorraad
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
nog 1 op voorraad
5,70
Tweedehands Als nieuw
20,00
nog 1 op voorraad
5,00
nog 1 op voorraad
9,50
nog 1 op voorraad
6,90
sorry, niet op voorraad
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
nog 1 op voorraad
5,70
Tweedehands Als nieuw
20,00

Anderen bekeken ook

Wim Daniëls
Houdoe!
7,05
Henk Wittenberg
Brabant
24,00
Maarten W. van Boven
Het Brabant boek
7,60
Richard Krebber
Het zesde zintuig
7,90
Henk Wittenberg
Gin gelul
5,50
40% korting
5,65
Henk Wittenberg
Wènne klèts
5,45
Christiane Beerlandt
't Komt dik in orde !
41,40
A.K. Mehta, Mehta, Anil Kumar
Panchakarma
sorry, niet op voorraad
Ad Christianen
BRABANT
sorry, niet op voorraad
Michael Palin, Michael Palin
Himalaya
sorry, niet op voorraad