Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Kaas meer dan 130 vernieuwende recepten

meer dan 130 vernieuwende recepten
Auteur Gayler
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789060975244
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands , Overig
Auteur
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers B.V.
Jaar van uitgifte
1999
Aantal pagina’s
192

Waar gaat het over?

In dit boek is auteur en kaasexpert Paul Gayler uitgegaan van de karakteristieke eigenschappen van zowel populaire als minder bekende kaassoorten, om die vervolgens te combineren met andere ingrediënten. De meer dan 130 gerechten in dit boek - of het nu gaat om soep of salade, pasta- of vleesgerecht, vis- of groenteschotel, saus of dessert - zijn het proberen meer dan waard. Ze brengen u in de verleiding om meer over de eigenschappen van de verschillende kaassoorten te weten te komen en zetten aan tot experimenten. Als het nodig is, bijvoorbeeld wanneer een kaassoort moeilijk verkrijgbaar is, geeft de auteur vervangende kaassoorten.
Lees verder

Andere uitgaves

Er is een alternatieve uitgave beschikbaar van dit boek

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
nog 1 op voorraad
5,00
nog 1 op voorraad
9,50
nog 1 op voorraad
6,90
sorry, niet op voorraad
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
nog 1 op voorraad
5,70
Wereldouders
Cocina Latina
nog 1 op voorraad
8,45
nog 1 op voorraad
5,00
nog 1 op voorraad
9,50
nog 1 op voorraad
6,90
sorry, niet op voorraad
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
nog 1 op voorraad
5,70
Wereldouders
Cocina Latina
nog 1 op voorraad
8,45

Anderen bekeken ook

5,45
70% korting
12,50
10,25
55,35
Chester Hastings
Culinair koken met kaas
19,95
An Keymeulen
De kunst van kaas
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad