Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

De kunst van kaas

40 Belgische kaasmakers en hun nalatenschap
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Niet op voorraad... Seintje? Vul je e-mail adres in en wij sturen je een e-mail als het boek weer op voorraad is.
ISBN
9789059088047
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Davidsfonds/Infodok
Jaar van uitgifte
2016
Aantal pagina's
240

Waar gaat het over?

Met veel liefde en passie produceren Belgische kaasmakers zeer diverse topproducten met verfijnde smaken. Herve van Le Vieux Moulin, Drie Mussen, Grevenbroecker van Catharinadal, Corneel, Cabricharme, Le Rompî... prachtige Belgische kazen waar we trots op mogen zijn, maar ze zijn nog onbekend bij het grote publiek. Ann Keymeulen, kaasmeester pur sang, brengt in De kunst van kaas veertig Belgische kaasmakers voor het voetlicht. Ze trok op ochtendlijke uren naar abdijen, kaasboerderijen en zelfs een gevangenis om er het productieproces te bekijken en te proeven van het leven als kaasmaker, maar vooral om er te luisteren naar hun boeiende verhalen. Van Namen tot Luik, van Veurne tot Achel vond ze gepassioneerde kaasmakers die elk hun eigen verhaal vertellen. Een unieke blik achter de schermen.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
Tweedehands Als nieuw
31,20
nog 1 op voorraad
31,70
nog 1 op voorraad
16,00
nog 1 op voorraad
18,00
Elisabeth Scholten
100 ramadanrecepten
nog 1 op voorraad
21,00
Tweedehands Als nieuw
31,20
nog 1 op voorraad
31,70
nog 1 op voorraad
16,00
nog 1 op voorraad
18,00
Elisabeth Scholten
100 ramadanrecepten
nog 1 op voorraad
21,00

Anderen bekeken ook

E. van Veluwen
Echte kaas
4,75
23,65
70% korting
9.999,00 3,75
Chester Hastings
Culinair koken met kaas
19,95
13,60
19,40
Geef me een seintje
D. Wynter
Foodie! Kaas
Geef me een seintje