• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Kaas uit eigen keuken

Handboek voor het zelf maken van kaas
Maak tweedehands je eerste keus
4=3 actie
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789059569003
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers
Jaar van uitgifte
2019
Aantal pagina’s
160

Waar gaat het over?

Zelf je eigen kaas maken is echt zo moeilijk niet. Met een paar pakken melk en een beetje oefening is iedereen in staat om zijn eigen kaasje te maken. Veel van de benodigde materialen zijn met een beetje knutselwerk en creativiteit eenvoudig te maken. Van makkelijk en snel tot iets moeilijker en met wat meer geduld. Verse kaas, Goudse kaas, maar ook een aantal klassiekers van elders uit Europa, zoals roquefort en camembert. Kaas uit eigen keuken is een stap-voor-stap handboek dat je alle ins en outs van het kaasmaakproces leert. Wat komt erbij kijken, welke spullen heb je nodig? Wat zijn de valkuilen en wat is cruciaal? Bovendien biedt het extra recepten van Vlielander topchef Robert Buurma om je zelfgemaakte kazen te verwerken in heerlijke gerechten.
Lees verder

Recensies

0 recensies
4=3 actie
10,00
Pushpesh Pant
India
4=3 actie
81,25
4=3 actie
nog 1 op voorraad
15,40
4=3 actie
4,75
4=3 actie
10,00
Pushpesh Pant
India
4=3 actie
81,25
4=3 actie
nog 1 op voorraad
15,40
4=3 actie
4,75

Anderen bekeken ook

4=3 actie
8,35
4=3 actie
31,50
D. Wynter
Foodie! Kaas
4=3 actie
14,40
4=3 actie
19,00
An Keymeulen
De kunst van kaas
sorry, niet op voorraad
Chester Hastings
Culinair koken met kaas
sorry, niet op voorraad
Emelie Holm
Vegan zuivel
sorry, niet op voorraad