• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Halogeenoven

60 heerlijke recepten en 300 stap-voor-stapfoto's
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789048306374
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
Jaar van uitgifte
2012
Aantal pagina’s
96

Waar gaat het over?

Maak optimaal gebruik van uw halogeenoven met ruim 60 heerlijke recepten en 300 stap-voor-stapfoto's Ontdek hoe uw halogeenoven een onmisbaar onderdeel in uw keuken kan worden dankzij de snelle, supergezonde en vetarme bereidingsmethode Leer hoe de oven werkt, hoe u de beste oven kunt kiezen en hoe u er het hele jaar door optimaal gebruik van kunt maken Deskundig advies over de bereiding van basisingrediënten, plus handige informatie over bereidingstijden, het aanpassen van recepten aan uw oven en tips voor de reiniging en het onderhoud Boordevol recepten, van tussendoortjes en voorgerechten voor twee personen tot vegetarische, vlees- en visgerechten voor het hele gezin, plus onweerstaanbare nagerechten, taarten en koekjes Elk recept is voorzien van stap-voor-stapfoto's en een compleet overzicht van de voedingswaarde voor gezonde, evenwichtige maaltijden
Lees verder

Recensies

0 recensies

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Tweedehands Beetje gebruikt
13,10
nog 1 op voorraad
7,95
Tweedehands Beetje gebruikt
7,50
Onbekend
Soep
nog 1 op voorraad
5,45
Jozef Youssef, Hervé This (voorwoord)
Moleculair koken
nog 1 op voorraad
24,25
Ron Blaauw, Jeroen Thijssen
Winter Vier Seizoenen
nog 1 op voorraad
13,04
Tweedehands Beetje gebruikt
13,10
nog 1 op voorraad
7,95
Tweedehands Beetje gebruikt
7,50
Onbekend
Soep
nog 1 op voorraad
5,45
Jozef Youssef, Hervé This (voorwoord)
Moleculair koken
nog 1 op voorraad
24,25
Ron Blaauw, Jeroen Thijssen
Winter Vier Seizoenen
nog 1 op voorraad
13,04

Anderen bekeken ook

Kris Verburgh, Pauline Weuring
Het voedselzandloperkookboek
3,90
Delicious. Magazine, Makkie Mulder, hoofdredacteur Delicious Magazine
Hét bakboek!
7,70
Jorrit van Daalen Buissant Des Amorie, Sofie Chanou
Lekker & simpel
12,95
Floortje van Essen-Ingen Housz, Janneke Vreugdenhil
Solo Food
14,55
Rebecca Baugniet, Rebecca Baugniet
500 stoof- & ovenschotels
4,75
Onno Kleyn, Charlotte Kleyn
Luilekkerland
20,04