• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Encyclopedie van de Franse gastronomie

Maak tweedehands je eerste keus
Niet op voorraad... Seintje? Vul je e-mail adres in en wij sturen je een e-mail als het boek weer op voorraad is.
ISBN
9789077363263
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers / Davidsfonds
Jaar van uitgifte
2010
Aantal pagina's
512

Waar gaat het over?

Encyclopedie van de Franse gastronomie is dé nieuwe encyclopedie voor de (thuis)kok. Meer dan 200 culinaire technieken en basishandelingen worden uitgelegd in woord en beeld: van vlees snijden, vis fileren tot groenten presenteren en sauzen maken. Bovendien bevat het boek bijdragen van de grootste namen uit de hedendaagse Franse gastronomie. Ontdek de geheimen en signatuurrecepten van Régis Marcon, Jean-François Piège, Alain Passard, Anne-Sophie Pic en vele anderen.
Het boek valt uiteen in twee delen: een deel waarin stap voor stap de basishandelingen getoond worden, en een deel waarin een honderdtal basisrecepten uit de Franse keuken gepresenteerd wordt. Dit zeer informatieve en rijk geïllustreerde boekwerk zal snel zijn plaats in de keuken krijgen van zowel de beginnende als de ervaren kok.
Vincent Boué en Hubert Delorme zijn beiden docent in culinaire technieken op een hotelschool.
Met bijdragen van de Meilleurs Ouvriers de France over hun specialisme: ijs maken, kaas maken enzovoort. Inclusief een dvd met een speeltijd van meer dan 1½ uur, waarop de ingewikkeldste technieken getoond worden
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
Tweedehands Als nieuw
6,90
Tweedehands Als nieuw
5,70
Tweedehands Als nieuw
16,75
Tweedehands Beetje gebruikt
19,90
Tweedehands Als nieuw
6,90
Tweedehands Als nieuw
5,70
Tweedehands Als nieuw
16,75
Tweedehands Beetje gebruikt
19,90