• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Encyclopedie van de Franse gastronomie

Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

25,75

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Encyclopedie van de Franse gastronomie
Encyclopedie van de Franse gastronomie
Beetje gebruikt
25,75
ISBN
9789077363263
Bindwijze
Hardcover
Taal
Overig
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers B.V.
Jaar van uitgifte
2010
Aantal pagina’s
511

Waar gaat het over?

De Encyclopedie van de Franse gastronomie is de nieuwe encyclopedie voor de (amateur)kok. Door de ruim 200 culinaire technieken en vaardigheden die helder zijn uitgelegd en gefotografeerd en met bijdragen van de grootste namen uit de hedendaagse Franse gastronomie zal het zowel de beginnende als de ervaren kok aanspreken.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Femke de Winter, Rene van der Veer
De veldkeuken
sorry, niet op voorraad
nog 1 op voorraad
9,50
Femke de Winter, Rene van der Veer
De veldkeuken
sorry, niet op voorraad
nog 1 op voorraad
9,50

Anderen bekeken ook

8,75
Françoise Bernard
Cuisine
29,70
107,04
Koen Vergeer, N.v.t.
Pole position
sorry, niet op voorraad
N.v.t., William Fotheringham
Bernard Hinault
sorry, niet op voorraad
Norbert van Hoof, Margriet Weenink
Franse kookkunst
sorry, niet op voorraad