Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Desire, Sergio Herman

reflecties van een topchef
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Van 21 tot en met 29 juni 4=3 actie op alles.
4=3 actie
Niet op voorraad... Seintje? Vul je e-mail adres in en wij sturen je een e-mail als het boek weer op voorraad is.
ISBN
9789490028626
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Minestrone Culinaire Uitgeverij
Jaar van uitgifte
2014
Aantal pagina's
184

Waar gaat het over?

DESIRE: Kroniek van Sergio Hermans laatste jaar Oud Sluis, een heruitgave in pocketformaat. Desire. Reflecties van een topchef beschrijft het laatste jaar van chef-kok Sergio Herman bij het inmiddels gesloten restaurant Oud Sluis. Deze bundel, is een heruitgave van de verhalen die eerder waren opgenomen in DESIRE, het tweedelige tijdsdocument dat in mei 2014 verscheen in een zeer beperkte oplage en in no-time was uitverkocht. Met deze nieuwe, vereenvoudigde uitgave wordt de wereld van Sergio Herman voor een breder publiek toegankelijk. Waarom stopte Sergio Herman met zijn driesterrenrestaurant Oud Sluis in het Zeeuwse Sluis? Is zijn wereldwijde succes alle offers waard geweest? En waarom serveerde hij duif als zijn finale hoofdgerecht? De Nederlandse journalist Mara Grimm volgde Sergio Herman een jaar lang op de voet en interviewde hem dag en nacht om antwoord te krijgen op deze en talloze andere vragen. Dat leverde unieke gesprekken op over Sergio's dromen, zijn leerschool en de valkuilen van het koksvak. Sergio vertelt vol emotie over zijn depressie, over het stoned zijn van vermoeidheid, over dansen achter het fornuis, over de verslaving van het creëren en de illusie van perfectie. In deze heruitgave vindt u ook 7 recepten van Sergio Herman en sfeerbeelden van 'the last dinner'. Over Mara Grimm Mara Grimm (1979) is freelance culinair journalist. Ze maakt boeken met en voor restaurants en schrijft voor verschillende Nederlandse tijdschriften. Haar samenwerking met Minestrone en Sergio Herman begon in 2012 met de publicatie van het Pure C kookboek. Mara Grimm: 'Sergio Herman is misschien wel de meest invloedrijke kok die de Benelux ooit heeft gekend. Ik heb het grote geluk gehad dat ik hem de afgelopen 10 jaar regelmatig heb mogen interviewen. DESIRE is wat mij betreft de kroon op die serie interviews.'
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
70% korting
4=3 actie
10,00
Carianne Ros
Vriendinnenboek
40% korting
4=3 actie
32,65
Anne-Francoise Loiseau
Welkom lieve baby
70% korting
4=3 actie
5,45
70% korting
4=3 actie
15,40
40% korting
4=3 actie
4,75
4=3 actie
7,00
70% korting
4=3 actie
10,00
Carianne Ros
Vriendinnenboek
40% korting
4=3 actie
32,65
Anne-Francoise Loiseau
Welkom lieve baby
70% korting
4=3 actie
5,45
70% korting
4=3 actie
15,40
40% korting
4=3 actie
4,75
4=3 actie
7,00

Anderen bekeken ook

Liselore Chevalier
Stadskookboek Amsterdam
4=3 actie
13,35
Sergio Herman
Just cook it
4=3 actie
13,95
Atul Kochhar
Benares
4=3 actie
10,35
Sergio Herman
Puur Zeeland
4=3 actie
14,55
Sergio Herman
Sergio op reis
4=3 actie
5,00
Johan Cuypers
Simple Food
4=3 actie
38,70
Sergio Herman
Hommage
4=3 actie
14,50
Mara Grimm
Ontbijt
Geef me een seintje
Sergio Herman
De basis
Geef me een seintje