• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

De Ardense keuken door de seizoenen heen

Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9782804608453
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Renaissance Du Livre La
Jaar van uitgifte
2003
Aantal pagina’s
191

Waar gaat het over?

Frédéric Caerdinael is de chef van 'Le Sanglier des Ardennes' in Durbuy. Zijn keuken is nieuw en verfijnd en maakt gebruik van alle traditionele ingrediënten, forel, ardeense ham en lokaal geproduceerde foie gras.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

30% korting
5,00
C. Elfving
Wappaz
30% korting
5,45
15,10
Depreeuw, D., Wim Rubbens
Stad aan de stoof
30% korting
5,45
sorry, niet op voorraad
Daphne Aalders
De Brasseriekeuken
sorry, niet op voorraad
Erwin de Decker, Paul Jacobs
Aan Tafel Bij Belgen In Frankrijk
sorry, niet op voorraad