Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

De Ardense keuken door de seizoenen heen

Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Van 21 tot en met 29 juni 4=3 actie op alles.
4=3 actie
Niet op voorraad... Seintje? Vul je e-mail adres in en wij sturen je een e-mail als het boek weer op voorraad is.
ISBN
9782804608453
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
La Renaissance du Livre
Jaar van uitgifte
2003
Aantal pagina's
191

Waar gaat het over?

Frédéric Caerdinael is de chef van 'Le Sanglier des Ardennes' in Durbuy. Zijn keuken is nieuw en verfijnd en maakt gebruik van alle traditionele ingrediënten, forel, ardeense ham en lokaal geproduceerde foie gras.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
Tatiana de Rosnay, Tatiana Rosnay (de)
A l'encre russe
4=3 actie
15,85
4=3 actie
14,60
4=3 actie
13,40
Orhan Pamuk
The black book
70% korting
4=3 actie
13,04
Malik
Curare
4=3 actie
9,10
Tony Hillerman
Finding Moon
4=3 actie
16,24
Tatiana de Rosnay, Tatiana Rosnay (de)
A l'encre russe
4=3 actie
15,85
4=3 actie
14,60
4=3 actie
13,40
Orhan Pamuk
The black book
70% korting
4=3 actie
13,04
Malik
Curare
4=3 actie
9,10
Tony Hillerman
Finding Moon
4=3 actie
16,24

Anderen bekeken ook

40% korting
4=3 actie
4,75
4=3 actie
4,75
4=3 actie
26,85
70% korting
4=3 actie
15,10
40% korting
4=3 actie
4,85
Erwin De Decker
Table d'hôtes
4=3 actie
43,40
Daphne Aalders
De Brasseriekeuken
Geef me een seintje
C. Elfving
Wappaz
Geef me een seintje
Depreeuw, D., Wim Rubbens
Stad aan de stoof
Geef me een seintje