• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

We love beef / Carrera culinair

en dan wel het hele rund
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

10,40

Hoe tweedehands wil je het hebben?
We love beef / Carrera culinair
We love beef / Carrera culinair
Beetje gebruikt
10,40
ISBN
9789048818990
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Overamstel Uitgevers
Jaar van uitgifte
2013
Aantal pagina’s
163

Waar gaat het over?

In We Love Beef laten chefs Alain Caron en Richard van Oostenbrugge zien hoe veelzijdig én veelomvattend een rund is. In hun recepten gebruiken ze alles, van tong tot staart, van borst tot haas. Als je rundvlees koopt van topkwaliteit, geniet je van meer dan alleen biefstuk en burgers.
We Love Beef is gelardeerd met foto's van Richard en Alain in Engeland, waar ze gepassioneerde veeboeren en slagers bezochten, door Londen scharrelden speurend naar rundvlees en daar van alles aantroffen; van een memorabele bagel met pekelvlees in de ochtend, runderlever met uien for lunch, tot de beste steaks van de stad in de avond.

Extra: Een uitgebreid beef-abc.

'Deze bereidingen met beef door Alain en Richard zijn smaakvol, met lef en respect voor het mooie product bereid. Voor iedereen die rundsvlees adoreert en dit zelf graag klaarmaakt voor de mooie momenten in het leven.' - Sergio Herman

'Toen ik bij The Fat Duck werkte, was chef Heston Blumenthal altijd heel enthousiast over vlees van Longhorn runderen, en in het bijzonder het vlees van de runderen van Richard Vaughan. Ik vind het geweldig dat Alain en Richard dit prachtige vlees nu ook hebben ontdekt, omarmd en het in Nederland introduceren.' - François Geurds

'Eigenlijk ben ik jaloers op Alain en Richard, ik had zelf graag een boek als dit gemaakt. Een boek waarin we aangespoord worden om alle delen van het rund te gebruiken. Maar ik ben ook blij dat zo'n boek er nu is, informatief, compleet en inspirerend!' - Herman den Blijker

Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

11,20
Carolien van der Ven
100 RECEPTEN VLEES
7,75
Jaap van Rijn
Vlees!
28,15
Nichola Fletcher
Het vleeskookboek
sorry, niet op voorraad
Bas van Wijngaarden
Vleesbijbel / Kookbijbels
sorry, niet op voorraad
Jord Althuizen
Smokey goodness
sorry, niet op voorraad