Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Het vleeskookboek

meer dan 300 internationale recepten voor wild, gevogelte, lams-, rund- en varkensvlees
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789048313679
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
Jaar van uitgifte
2016
Aantal pagina’s
320

Waar gaat het over?

Word een echte vleeskenner!Ontdek hoe u topkwaliteit kunt herkennen, welke stukken er zijn, hoe u vlees moet laten rusten en de gaarheid kunt controleren, en nog veel meer.Met meer dan 300 internationale recepten voor gevogelte, varkensvlees, rundvlees, lamsvlees en wild, zoals Langzaam gebraden varkensschouder met ciderjus, Kerala-rundvleescurry en Marokkaanse gegrilde lamsbout.Haal het beste uit uw vlees met de helder uitgelegde voorbereidings- en bereidingstechnieken, en leer alle basistechnieken voor de thuisslager.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
nog 1 op voorraad
5,00
nog 1 op voorraad
9,50
nog 1 op voorraad
6,90
sorry, niet op voorraad
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
nog 1 op voorraad
5,70
Bas Korpel
BURP
nog 1 op voorraad
21,90
nog 1 op voorraad
5,00
nog 1 op voorraad
9,50
nog 1 op voorraad
6,90
sorry, niet op voorraad
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
nog 1 op voorraad
5,70
Bas Korpel
BURP
nog 1 op voorraad
21,90

Anderen bekeken ook