Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Swallow This: Serving Up the Food Industry's Darkest Secrets

Serving Up the Food Industry's Darkest Secrets
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
70% korting
nog 1 op voorraad

14,20

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Swallow This: Serving Up the Food Industry's Darkest Secrets
Swallow This: Serving Up the Food Industry's Darkest Secrets
Beetje gebruikt
14,20
754400790
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9780007548330
Bindwijze
Paperback
Taal
Engels
Uitgeverij
HarperCollins Publishers
Jaar van uitgifte
2015
Aantal pagina’s
320

Waar gaat het over?

From the author of What to Eat and Shopped, a revelatory investigation into what really goes into the food we eat. Even with 25 years experience as a journalist and investigator of the food chain, Joanna Blythman still felt she had unanswered questions about the food we consume every day. How 'natural' is the process for making a 'natural' flavouring? What, exactly, is modified starch, and why is it an ingredient in so many foods? What is done to pitta bread to make it stay 'fresh' for six months? And why, when you eat a supermarket salad, does the taste linger in your mouth for several hours after? Swallow This is a fascinating exploration of the food processing industry and its products - not just the more obvious ready meals, chicken nuggets and tinned soups, but the less overtly industrial - washed salads, smoothies, yoghurts, cereal bars, bread, fruit juice, prepared vegetables. Forget illegal, horse-meat-scandal processes, every step in the production of these is legal, but practised by a strange and inaccessible industry, with methods a world-away from our idea of domestic food preparation, and obscured by technical speak, unintelligible ingredients manuals, and clever labelling practices. Determined to get to the bottom of the impact the industry has on our food, Joanna Blythman has gained unprecedented access to factories, suppliers and industry insiders, to give an utterly eye-opening account of what we're really swallowing.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
Jennifer Crusie
Welcome to Temptation
nog 1 op voorraad
3,90
Tatiana de Rosnay, Tatiana Rosnay (de)
A l'encre russe
Tweedehands Beetje gebruikt
15,85
nog 1 op voorraad
20,70
Tweedehands Als nieuw
14,60
William Joyce, William Joyce
Toothiana
nog 1 op voorraad
12,65
Tweedehands Beetje gebruikt
13,40
Jennifer Crusie
Welcome to Temptation
nog 1 op voorraad
3,90
Tatiana de Rosnay, Tatiana Rosnay (de)
A l'encre russe
Tweedehands Beetje gebruikt
15,85
nog 1 op voorraad
20,70
Tweedehands Als nieuw
14,60
William Joyce, William Joyce
Toothiana
nog 1 op voorraad
12,65
Tweedehands Beetje gebruikt
13,40

Anderen bekeken ook

Joanna Blythman
Slik je dat?
16,15
Annette Simmons
Story Factor
40% korting
19,65
49,85
Stéphanie Bulteau
Coca-cola
40% korting
6,50
sorry, niet op voorraad