• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Smaak - Stijlen

De nieuwste visie op het combineren van wijnen en gerechten
Maak tweedehands je eerste keus
Stapelweken
Niet op voorraad... Seintje? Vul je e-mail adres in en wij sturen je een e-mail als het boek weer op voorraad is.
ISBN
9789043901208
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Tirion Uitgevers B.V.
Jaar van uitgifte
2000
Aantal pagina's
159

Waar gaat het over?

Wijnen en gerechten moeten goed op elkaar afgestemd zijn. Maar hoe doe je dat? Smaak is dynamisch. De smaak van wijnen en gerechten is geen vaststaand gegeven, en bovendien slecht af te lezen van een etiket. In de nieuwste visie op smaak en smaakcombinaties introduceert Klosse Smaakstijlen. Smaakstijlen laten de producten zelf voor wat ze zijn en geven alle ruimte aan persoonlijke waardering en voorkeuren. Smaakstijlen zijn niet alleen bijzonder bruikbaar als het gaat om het combineren van wijnen en gerechten, maar ze vergemakkelijken ook de communicatie. Per smaakstijl krijgt u in dit boek veel praktische voorbeelden van wijnen, gerechten en ingrediënten en recepten om zelf te bereiden. Dit boek bevat een uitgebreid register van wijnen en wordt bovendien ondersteund door een website (www.academiegastronomie.nl). Op deze site kunnen lezers hun ervaringen uitwisselen. Tevens is er een up-to-date assortiment , verkrijgbare wijnen. Het wijnassortiment is ook weer onderverdeeld in de smaakstijlen, zodat u met dit boek daadwerkelijk zelf aan de slag kunt. Smaakstijlen is een ideaal boek voor diegenen die geïntereseerd zijn in koken en wijnen. Ten opzichte van alle boeken die op deze gebieden beschikbaar zijn, voegt Smaakstijlen iets toe dat voor iedereen bruikbaar is.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies

Anderen bekeken ook

25% korting
Stapelweken
9,86
Stapelweken
12,45
Stapelweken
36,85
Stapelweken
14,00
Stapelweken
28,00
Stapelweken
34,15
Stapelweken
13,25
Geef me een seintje