• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Rijksmuseum Cookbook Eng

great chefs draw inspiration from the Dutch Masters
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789060054864
Bindwijze
Hardcover , Paperback
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Thomas Rap
Jaar van uitgifte
2004
Aantal pagina’s
200

Waar gaat het over?

Let op: Engels boek, echter het systeem van bol.com heeft het op nederlands gezet! Een feest voor iedereen die van lekker eten en van kunst houdt Met vijftig recepten van tien Amsterdamse toprestaurants Voor dit schitterend geïllustreerde boek lieten tien meesterkoks zich inspireren door de pracht en praal van Hollandse zeventiende-eeuwse schilderijen. De koks stelden een persoonlijk vijfgangenmenu voor vier personen samen. Bij elk recept wordt het schilderij afgebeeld dat de directe inspiratie ervoor vormde. Dankzij unieke detailafbeeldingen kijkt de lezer naar bekende en minder bekende schilderijen door het oog van de kok. Het Rijksmuseum Kookboek gaat niet alleen over de kunst van het koken, want het bevat daarnaast een kijkje in het dagelijks leven van de zeventiende eeuw. Auteur Bert Natter gaat in op het huishouden, de etiquette en de eetcultuur van de Gouden Eeuw. Ook besteedt hij aandacht aan de herkomst van ingrediënten en de geschiedenis van recepten. Dit banket voor de zintuigen werpt een eigentijdse blik op de grootste schatten van de Gouden Eeuw.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Anderen bekeken ook

18,00
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad