• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Het Rijksmuseum kookboek

Meesterkoks laten zich inspireren door de gouden eeuw
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Niet op voorraad... Seintje? Vul je e-mail adres in en wij sturen je een e-mail als het boek weer op voorraad is.
ISBN
9789060052945
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
Jaar van uitgifte
2004
Aantal pagina's
200

Waar gaat het over?

Een feest voor iedereen die van lekker eten en van kunst houdtMet vijftig recepten van tien Amsterdamse toprestaurantsVoor dit schitterend geïllustreerde boek lieten tien meesterkoks zichinspireren door de pracht en praal van Hollandse zeventiende-eeuwseschilderijen. De koks stelden een persoonlijk vijfgangenmenu voor vierpersonen samen. Bij elk recept wordt het schilderij afgebeeld dat dedirecte inspiratie ervoor vormde. Dankzij unieke detailafbeeldingenkijkt de lezer naar bekende en minder bekende schilderijen door het oogvan de kok.Het Rijksmuseum Kookboek gaat niet alleen over de kunst van het koken,want het bevat daarnaast een kijkje in het dagelijks leven van dezeventiende eeuw. Auteur Bert Natter gaat in op het huishouden, deetiquette en de eetcultuur van de Gouden Eeuw. Ook besteedt hij aandachtaan de herkomst van ingrediënten en de geschiedenis van recepten.Dit banket voor de zintuigen werpt een eigentijdse blik op de grootsteschatten van de Gouden Eeuw.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
Geef me een seintje
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
5,70
Tessa Bramley
Perfecte pudding
25% korting
4,75 3,56
Geef me een seintje
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
5,70
Tessa Bramley
Perfecte pudding
25% korting
4,75 3,56

Anderen bekeken ook