Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Rick Steins Fish & Shellfish

The Definitive Guide to Cooking Seafood with 120 Classic Recipes
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9781849908450
Bindwijze
Hardcover
Taal
Engels
Uitgeverij
BBC
Jaar van uitgifte
2014
Aantal pagina’s
351

Waar gaat het over?

Offers comprehensive and inspirational how-to's for choosing, cooking and enjoying fish, shellfish and more. This book includes a step-by-step guide to over 60 essential techniques to prepare all types of seafood: from poaching and salting fish to cleaning mussels and cooking lobster.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
Jennifer Crusie
Welcome to Temptation
nog 1 op voorraad
3,90
Tatiana de Rosnay, Tatiana Rosnay (de)
A l'encre russe
Tweedehands Beetje gebruikt
15,85
nog 1 op voorraad
20,70
Tweedehands Als nieuw
14,60
William Joyce, William Joyce
Toothiana
nog 1 op voorraad
12,65
Tweedehands Beetje gebruikt
13,40
Jennifer Crusie
Welcome to Temptation
nog 1 op voorraad
3,90
Tatiana de Rosnay, Tatiana Rosnay (de)
A l'encre russe
Tweedehands Beetje gebruikt
15,85
nog 1 op voorraad
20,70
Tweedehands Als nieuw
14,60
William Joyce, William Joyce
Toothiana
nog 1 op voorraad
12,65
Tweedehands Beetje gebruikt
13,40

Anderen bekeken ook

40% korting
8,45
15,95
Gaël Orieux
Vis
sorry, niet op voorraad