• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Rick Steins Fish & Shellfish

The Definitive Guide to Cooking Seafood with 120 Classic Recipes
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9781849908450
Bindwijze
Hardcover
Taal
Engels
Uitgeverij
BBC
Jaar van uitgifte
2014
Aantal pagina’s
351

Waar gaat het over?

Offers comprehensive and inspirational how-to's for choosing, cooking and enjoying fish, shellfish and more. This book includes a step-by-step guide to over 60 essential techniques to prepare all types of seafood: from poaching and salting fish to cleaning mussels and cooking lobster.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

R. Stein
Verse Vis
9,15
sorry, niet op voorraad
Gaël Orieux
Vis
sorry, niet op voorraad