• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Puurder

restaurant de Librije, wijnspijsbijbeltje
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

12,20

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Puurder
Puurder
Beetje gebruikt
12,20
ISBN
9789040095160
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Uitgeverij WBOOKS
Jaar van uitgifte
2001
Aantal pagina’s
160

Waar gaat het over?

Puurder
Restaurant De Librije Zwolle
Jonnie Boer, Thérèse Boer-Tausch
Jonnie Boer, de inmiddels zeer bekende kok en eigenaar van het met drie Michelin-sterren gewaardeerde restaurant De Librije in de Zwolse historische binnenstad, komt na het succes van zijn eerste boek Puur, nu met nog meer verhalen en recepten in: Puurder.

De hedendaagse, regionale kooktrant van Boer vindt zijn oorsprong in de jeugdjaren van de meesterkok, toen hij in de omgeving van Giethoorn van het buitenleven genoot – vissen, jagen, stropen – iets waarover hij graag vertelt.

Dit nieuwe boek over de gastronomie van een van de fijnste restaurants van Nederland is een feest op zich, mede door de uitbundige fotografie van culinair fotograaf Jan Bartelsman.

Bijzonder bij Puurder is een afzonderlijk toegevoegde kleine uitgave met als titel Wijnspijsbijbeltje door Thérèse Boer-Tausch, waarin resultaten van wijnproeverijen worden weergegeven en in het bijzonder aandacht wordt besteed aan de combinatie spijzen – wijnen.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook