• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Nathan Outlaws viskeuken

Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
25% korting
niet meer nieuw verkrijgbaar

5,45 4,09

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Nathan Outlaws viskeuken
Nathan Outlaws viskeuken
Als nieuw
4,09
10000066404
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9789045206769
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
Jaar van uitgifte
2014
Aantal pagina's
223

Waar gaat het over?

Met een voorwoord van Heston Blumenthal!

Hét kookboek van het enige visrestaurant ter wereld met twee Michelinsterren.


Nathan Outlaws viskeuken is hét boek voor mensen die zich graag willen verdiepen en bekwamen in het werken met vis; toegankelijk, veelzijdig, maar bovenal inspirerend.

In dit prachtige boek Nathan Outlaws viskeuken deelt de chef Nathan Outlaw zijn laatste culinaire ontdekkingen op het gebied van vis. Het bevat een verrassende collectie van 70 recepten, elk prachtig gefotografeerd. Het boek draait om eenvoud: makkelijk te bereiden recepten met als basis duurzame vissoorten en goed verkrijgbare ingrediënten.
Het boek is ingedeeld op de verschillende technieken en bereidingen die komen kijken bij het werken met vis: rauw, pekelen, drogen, roken, stomen, pocheren, koken en smoren, grillen, barbecueën, bakken en frituren. De recepten die volgen laten je het water in de mond lopen.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
Geef me een seintje
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
5,70
Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas
Hete kolen
33,15
Geef me een seintje
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
5,70
Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas
Hete kolen
33,15

Anderen bekeken ook

8,35
Sabrina Fauda-Rôle
De keuken van A tot Z
9,95
Nathan Outlaw
Vis uit onze zee
6,00
20,90
Geef me een seintje
Geef me een seintje
Geef me een seintje