• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Japans en Koreaans koken

Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

4,75

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Japans en Koreaans koken
Japans en Koreaans koken
Beetje gebruikt
4,75
ISBN
9789054262596
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Lantaarn Publishers
Jaar van uitgifte
2005
Aantal pagina’s
64

Waar gaat het over?

Japanse en Koreaanse gerechten verschillen sterk van elkaar, maar zijn beide eenvoudig te bereiden. De eenvoud en versheid van de ingrediënten in combinatie met de zuiverheid van de bereidingswijzen maken dat Japans eten er smakelijk uitziet en bovendien erg gezond is. Koreaanse gerechten bieden een heerlijk contrast, aangezien ze hartig zijn en meer calorieën bevatten. Opgenomen in dit boekje zijn populaire gerechten als geroosterd rundvlees, Kim Chi en de pannenkoekjes en noedels die altijd deel uitmaken van Koreaanse gerechten.
Lees verder

Recensies

0 recensies
70% korting
nog 1 op voorraad
5,00
Fokkelien Dijkstra
Italiaanse recepten
40% korting
4,75
70% korting
nog 1 op voorraad
9,80
nog 1 op voorraad
42,70
70% korting
nog 1 op voorraad
5,00
Fokkelien Dijkstra
Italiaanse recepten
40% korting
4,75
70% korting
nog 1 op voorraad
9,80
nog 1 op voorraad
42,70

Anderen bekeken ook

Marc Declercq
West eats East
5,45
Tim Anderson
JapanEasy
sorry, niet op voorraad