Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Japan, de authentieke keuken

de authentieke keuken : authentieke recepten van mensen die ze het best kennen
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789048315871
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
Jaar van uitgifte
2018
Aantal pagina’s
272

Waar gaat het over?

Van familiekoks tot chefs van toprestaurants: Japans beste lokale koks delen in dit boek hun passie voor eten en de klassieke recepten uit de regio. Van inktviskroketjes en groentebolletjes tot glasnoedels met siroop en hartige pannenkoekjes: de Japanse keuken heeft het allemaal! Tienlon Ho backpackte in 2001 voor het eerst door Japan. Sindsdien is ze veelvuldig naar het land teruggekeerd, om te schrijven over eten en reizen voor Lonely Planet en andere media. Rebecca Milner groeide op in Californië, maar is sinds 2002 verliefd op Tokio. Ze schrijft voor Lonely Planet en was culinair columnist voor de Japan Times. Journalist Ippo Nakahara werd in 1977 in de Saga Prefectuur geboren. Na zijn afstuderen begon hij over voedsel te schrijven, terwijl hij werkte in een eetstalletje in Fukuoka.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
nog 1 op voorraad
7,45
40% korting
9,65
40% korting
9,04
40% korting
14,50
40% korting
34,40
70% korting
nog 1 op voorraad
4,75
nog 1 op voorraad
7,45
40% korting
9,65
40% korting
9,04
40% korting
14,50
40% korting
34,40
70% korting
nog 1 op voorraad
4,75