• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Inleiding tot de levensmiddelenhygiëne

achtergronden en feiten
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
nog 1 op voorraad

9,40

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Inleiding tot de levensmiddelenhygiëne
Inleiding tot de levensmiddelenhygiëne
Echt gebruikt
9,40
ISBN
9789035233423
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
LNRS Data Services B.V
Jaar van uitgifte
2011
Aantal pagina’s
191

Waar gaat het over?

Ruwweg tien procent van onze bevolking loopt per jaar een voedselinfectie of -vergiftiging op. Dat mag rustig een probleem worden genoemd, ook al is dit niet direct voor iedereen zichtbaar en lopen de schattingen van het totale aantal gevallen nogal uiteen. Inleiding tot de levensmiddelenhygiëne wil de zichtbaarheid van het probleem groter maken. Wat zijn de oorzaken? Kunnen we die voorkomen?Een aantal deskundigen belicht het probleem van verschillende kanten en vertelt ook een en ander over de achtergronden. Met name de volgende onderwerpen komen aan de orde: micro-organismen, de microbiologie van voedingsmiddelen, een aantal ziekten die door voedsel kunnen worden overgebracht, kwaliteit en kwaliteitszorg, de nuttige rol van bepaalde micro-organismen bij de bereiding en bewaring van producten en ten slotte technieken in het laboratorium. Deze tweede, herziene druk is op relevante punten aangevuld en geactualiseerd.Het boek is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij de productie en de behandeling van voedsel en voedselproducten. Daarnaast ook voor degenen die een taak vervullen bij de zorg voor de gezondheid. Dat zijn artsen, diëtisten, producenten van voedsel, dierenartsen, inspecteurs en zij die verantwoordelijk zijn voor de gang van zaken in de keukens van ziekenhuizen, instellingen en restaurants. En - niet te vergeten - degenen die op dit terrein een voorlichtende taak hebben. Maar vooral is het boek bestemd voor studenten die te maken krijgen met voedsel en voedselproducten, zoals bij hogere agrarische opleidingen, en toekomstige diëtisten en dierenartsen.De redactie was in handen van dr. L.J.A. Lipman, dierenarts en werkzaam bij de divisie Veterinaire Volksgezondheid van het IRAS, en dr. A. Ruiter, emeritus hoogleraar Levensmiddelenchemie aan de Universiteit Utrecht.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

nog 1 op voorraad
4,80
Ronald Riksen
Heel de huid
nog 1 op voorraad
64,60
Geertje Becker-Woudstra, Menso Havinga
Het dietistisch consult
nog 1 op voorraad
7,40
Tweedehands Beetje gebruikt
10,40
Roelina Dijk, N.v.t.
Veilig voedsel
Tweedehands Als nieuw
25,40
Tweedehands Als nieuw
19,04
nog 1 op voorraad
4,80
Ronald Riksen
Heel de huid
nog 1 op voorraad
64,60
Geertje Becker-Woudstra, Menso Havinga
Het dietistisch consult
nog 1 op voorraad
7,40
Tweedehands Beetje gebruikt
10,40
Roelina Dijk, N.v.t.
Veilig voedsel
Tweedehands Als nieuw
25,40
Tweedehands Als nieuw
19,04

Anderen bekeken ook

sorry, niet op voorraad