• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Hoe wordt wijn gemaakt?

Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • De Stapelweken zijn begonnen! (van 11 t/m 24 augustus)
Alleen nog tweedehands verkrijgbaar
Stapelweken

14,40

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Hoe wordt wijn gemaakt?
Hoe wordt wijn gemaakt?
Als nieuw
14,40
10000213925
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9789081122511
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Naber Media Exploitatie BV
Aantal pagina's
150

Waar gaat het over?

Een technisch boek over wijntechnologie én biochemie. Het boek is bestemd voor eenieder die werkelijk alles wil weten over wijnmaken. De samenstellers van het boek, circa 20 participanten op het niveau van prof., dr., ir. (Delft, Wageningen, Deventer, Eindhoven, etc.) zijn organoleptisch en sensorisch bijgestaan door wijnmakers en onder andere Hein Schumans, vice-voorzitter van de Fédération Internationale des Confréries Bachique in Paris. Prof. Dr. Ir. Rudolf Pierik, emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum, wordt ook wel de wijnprofessor genoemd. Hij was verbonden aan de Vakgroep Tuinbouwplantenteelt met als vakspecialisatie ‘Plantaardige Cel-, Weefsel en Orgaankweek'. In 2004 gaf hij aan de Wageningse Universiteit en Research Centrum zijn eerste collegeserie ‘Wijnbouw en Wijn', dat in 2005 en 2006 gevolgd werd door de collegeserie ‘Technologie en Biochemie van Wijn'.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
Michael Schuster
Essential Winetasting
Stapelweken
26,75
Stapelweken
21,40
Stapelweken
10,40
Stapelweken
14,95
Stapelweken
7,00
Michael Schuster
Essential Winetasting
Stapelweken
26,75
Stapelweken
21,40
Stapelweken
10,40
Stapelweken
14,95
Stapelweken
7,00