• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Ei, Het

Auteur M. Roux
Maak tweedehands je eerste keus
Stapelweken: 2 = 10%, 3-4 = 15%, 5+ = 25%

31,75

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Ei, Het
Ei, Het
Als nieuw
31,75
10000429562
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9789059561625
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands
Auteur
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers B.V.
Jaar van uitgifte
2008
Aantal pagina's
304

Waar gaat het over?

Het ei is in al zijn eenvoud misschien wel het meest complete en veelzijdige voedingsmiddel in de keuken. Het speelt de hoofdrol in uiteenlopende gerechten, van een eenvoudige omelet of klassieke gruyèresoufflé tot de heerlijkste nagerechten als chocolademousse of pistache-crème brûlee. In dit boek vindt de lezer zowel klassieke als moderne recepten van de wereldwijd bekende en gelauwerde chef-kok Michel Roux.
In elk hoofdstuk staat een bereidingswijze van eieren centraal: van koken, bakken, pocheren, roerei maken en in de oven garen tot het maken van een volmaakte omelet, crêpe, soufflé, meringue of custardvla. Klassieke recepten als sauce hollandaise, eieren benedict en citroensoufflé kregen een moderne draai, waarbij Michels originele recepten kunnen bogen op moderne combinaties of een lichtere, simpelere bereiding. De schitterende foto’s en de heldere receptuur maken Het ei een boek om elke dag van te genieten.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies