Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Cees Helder Restaurant Parkheuvel Eng

Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
70% korting
nog 1 op voorraad

32,65

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Cees Helder Restaurant Parkheuvel Eng
Cees Helder Restaurant Parkheuvel Eng
Beetje gebruikt
32,65
1045100103
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9789066110106
Bindwijze
Hardcover
Taal
Engels
Uitgeverij
Inmerc B.V.
Jaar van uitgifte
2004

Waar gaat het over?

In 'Cees Helder Restaurant Parkheuvel Eng' geschreven door J. Lagrauw, wordt de lezer meegenomen in de wereld van de haute cuisine en de culinaire kunsten. Het boek biedt een diepgaande blik op het leven en de carrière van Cees Helder, de chef-kok van het gerenommeerde Restaurant Parkheuvel in Rotterdam. Helder, bekend om zijn innovatieve benadering van koken en zijn toewijding aan kwaliteit, heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van de Nederlandse gastronomie. Lagrauw beschrijft niet alleen de culinaire creaties van Helder, maar ook de filosofie achter zijn kookstijl. Het boek bevat persoonlijke verhalen, anekdotes en inzichten die de passie en toewijding van Helder voor zijn vak illustreren. Daarnaast worden de uitdagingen en triomfen van het runnen van een Michelin-sterrenrestaurant belicht, evenals de invloed van seizoensgebonden ingrediënten en lokale producten op zijn menu. De lezer krijgt een kijkje achter de schermen van Restaurant Parkheuvel, waar de combinatie van creativiteit, techniek en presentatie centraal staat. Het boek is rijk geïllustreerd met foto's van gerechten en het restaurant zelf, waardoor het niet alleen een informatieve maar ook een visueel aantrekkelijke ervaring biedt. 'Cees Helder Restaurant Parkheuvel Eng' is een must-read voor culinaire liefhebbers, aspirant-koks en iedereen die geïnteresseerd is in de kunst van het koken en de verhalen van de mensen achter de gerechten. Deze omschrijving is met behulp van AI gegenereerd.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
nog 1 op voorraad
5,00
nog 1 op voorraad
9,50
nog 1 op voorraad
6,90
sorry, niet op voorraad
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
nog 1 op voorraad
5,70
Wereldouders
Cocina Latina
nog 1 op voorraad
8,45
nog 1 op voorraad
5,00
nog 1 op voorraad
9,50
nog 1 op voorraad
6,90
sorry, niet op voorraad
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
nog 1 op voorraad
5,70
Wereldouders
Cocina Latina
nog 1 op voorraad
8,45

Anderen bekeken ook

Y. van Regteren Altena
Joie de vivre
5,00
40% korting
4,75
E. de Lestrieux
Genieten in de tuin
33,65
C. Helder
PARKHEUVEL
15,45
Jaap van Rijn
Herman breekt uit
5,00
J. Lagrouw
Savelberg
13,95
sorry, niet op voorraad
Winiefred Van Killegem
Kruidje-roer-mij-wel
sorry, niet op voorraad
Robert Kranenborg
DWDD kookt met Kranenborg
sorry, niet op voorraad