• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Ambachtelijk ijs bereiden

de historie van ambachtelijk ijs bereiden
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • De bezorging kan wat langer duren door de feestweken.
Stapelweken

18,95

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Ambachtelijk ijs bereiden
Ambachtelijk ijs bereiden
Als nieuw
18,95
10000560898
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9789077548226
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
In Boekvorm Uitgevers
Aantal pagina's
80

Waar gaat het over?

Het bereiden van ijs en de historie hiervan zijn twee passies van Carolina Verhoeven - eigenaar van het culinair-historisch museum De Vleer in Appelscha én kok vanuit een volkenkundige invalshoek. Hoe kwam het consumptie-ijs naar Nederland en hoe werd het hier opgepikt; hoe werd ijs door de eeuwen heen bereid en welke toepassingen waren er? Deze twee aspecten zijn terug te vinden in IJs, ambachtelijk ijs bereiden. Een unieke verzameling ijsrecepten, ijshistorie en schitterende illustraties.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
Stapelweken
8,80
Stapelweken
9,40
50% korting
Stapelweken
12,00 6,00
50% korting
Stapelweken
11,30 5,65
Stapelweken
8,80
Stapelweken
9,40
50% korting
Stapelweken
12,00 6,00
50% korting
Stapelweken
11,30 5,65