Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Ambachtelijk culinair

Alles voor de doe-het-zelver in de keuken : zout, droog, rook, kook, karn, bak en stook
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Van 21 tot en met 29 juni 4=3 actie op alles.
4=3 actie

25,55

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Ambachtelijk culinair
Ambachtelijk culinair
Als nieuw
25,55
273600629
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9789045206462
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
Jaar van uitgifte
2014
Aantal pagina's
384

Waar gaat het over?

Waarom zou je gaan doe-het-zelven in de keuken? Omdat het leuk is, een avontuur en een heerlijke manier om je handen vuil te maken. Bovendien raken de oude ambachten als karnen, zouten en inmaken steeds meer in de vergetelheid. Omdat je sterker staat als je weet hoe iets werkt, zelfs als je deze kennis nooit in praktijk brengt. Maar vooral omdat klungelen en experimenteren in de keuken leuk is!
Ambachtelijk culinair laat zien hoe je op een avontuurlijke, duurzame manier kunt voorzien in je eigen eten. Je gaat terug naar de basis, waarbij vaardigheden als inmaken, karnen, roken, drogen en zouten weer nieuw leven ingeblazen worden. Als je deze vaardigheden onder de knie hebt, gaat er een culinaire wereld voor je open. Niet alleen eet je gezonder, doe-het-zelven in de keuken is één grote ontdekkingsreis, en het begin van jou eigen culinaire avonturen.

In Ambachtelijk culinair toont Tim Hayward:
- hoe je je eigen boter en kaas, sleedoorngin, bloedworst en gravad lax kunt maken
- hoe je vis en vlees kun roken en drogen
- hoe je je verse groenten en kruiden kunt inmaken, verwerken en conserveren
- hoe je grotere stukken vlees kunt slachten en portioneren
- hoe je een heel lam aan het spit rijgt (en hoe je het vuur waarboven het spit hangt het beste kunt stoken)
- hoe je een zuurdesemstarter kunt maken zodat je het lekkerste brood ooit zult bakken

Kortom Ambachtelijk culinair is de essentiële handleiding van de moderne kok.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
4=3 actie
9,50
4=3 actie
6,90
Geef me een seintje
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
4=3 actie
5,70
Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas
Hete kolen
4=3 actie
33,15
4=3 actie
9,50
4=3 actie
6,90
Geef me een seintje
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
4=3 actie
5,70
Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas
Hete kolen
4=3 actie
33,15

Anderen bekeken ook

4=3 actie
16,04
4=3 actie
6,10
Anthony Horowitz
Het huis van zijde
4=3 actie
13,00
Charles Duhigg
Macht der gewoonte
4=3 actie
9,00
4=3 actie
14,70
40% korting
4=3 actie
3,81
4=3 actie
11,55
4=3 actie
34,50
Geef me een seintje
Hans Waterman
Drumsolo
Geef me een seintje
Ellen Galford, Jeanne Buys
Terrines, pates en galantines
Geef me een seintje
Geef me een seintje