• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Achterhoeks Smaakboek - Alles van de grond

Eco-gastronomie in achterhoek en liemers
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
nog 1 op voorraad

18,40

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Achterhoeks Smaakboek - Alles van de grond
Achterhoeks Smaakboek - Alles van de grond
Als nieuw
18,40
ISBN
9789090316482
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Stichting Smaak van de Achterhoek
Jaar van uitgifte
2019
Aantal pagina’s
224

Waar gaat het over?

De kartrekker van het project Smaakacademie Achterhoek en bijbehorende Smaakboeken is foodspecialist Maurits Steverink van kenniscentrum Nelles. in samenwerking met culinair journalist Michiel Bussink en gratisch vormgever Maurits Gemmink maakte hij een bundeling van kennis en kunde over ons streekeigen voedsel. Niet alleen hedendaagse kennis, ook de historische en traditionele kennis is meegenomen. Boek biedt een overzicht in de achtergronden van ons voedsel en hoe het is verbonden met cultuur, natuur, de mensen, vruchtbare grond en de toekomst. Boek voor liefhebbers van de streek, hedenddags streekeigen eten en foodprofessionals. Er bestaat ook een aanvullend deel : Achterhoeks Smaakboek - Alles van het dier
Lees verder

Recensies

0 recensies
Trine Hahnemann
Kopenhagen Food
Tweedehands Als nieuw
55,85
Tweedehands Als nieuw
18,40
Tweedehands Als nieuw
5,45
Tweedehands Beetje gebruikt
6,95
Trine Hahnemann
Kopenhagen Food
Tweedehands Als nieuw
55,85
Tweedehands Als nieuw
18,40
Tweedehands Als nieuw
5,45
Tweedehands Beetje gebruikt
6,95