Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Zeesterren Nederland

noordzeevis voor gourmets
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
40% korting
nog 1 op voorraad

5,45 3,27

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Zeesterren Nederland
Zeesterren Nederland
Als nieuw
3,27
461501531
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9789058561626
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Stichting Kunstboek
Jaar van uitgifte
2005
Aantal pagina's
155

Waar gaat het over?

Een heerlijk visboek met vijf professionele topchefs uit Nederland.

Als geen ander Europees land heeft Nederland een speciale band met water en zee en als dusdanig heeft de visvangst er van oudsher een belangrijke rol gespeeld. Vis is onlosmakelijk met de Nederlander verbonden.
Vis wint de laatste jaren als voedingselement steeds meer terrein en adepten in debatten over gezonde vetten en gezonde voeding. Ook op gastronomisch vlak is er een groeiende interesse voor vis en krijgt het de erkenning die het verdient. Niet alleen de dure en feestelijke vissoorten, maar evenzeer eenvoudige vissen bekend uit de traditionele huiselijke keuken worden tegenwoordig tot gastronomische pareltjes omgetoverd door culinaire grootheden in binnen- en buitenland. Vis is puur, eerlijk en heerlijk.
Vijf professionele topchefs – allen met één Michelinster bekroond – in de nabijheid van de Nederlandse kustlijn, lieten zich eveneens door deze uitdaging bekoren en brengen tien schitterende recepten op basis van Noordzeevis. Thorvald de Winter (Apicius, Castricum), Marcel van der Kleijn (Calla’s, Den Haag), Ronald Voogel en Roland Veldhuijzen (Chapeau!, Bloemendaal), Wilco Berends (Merlet, Schoorl) en Fred Mustert (Vilette, Rotterdam) geven hun visie over Noordzeevis – door Sonja van de Rhoer in een vlotte interviewtekst gegoten – en verklappen een aantal van hun succesrijke recepten.
Ze presenteren elk een oogstrelende bereiding met een persoonlijke touch van tong, tarbot, langoustines en sint-jakobsschelpen. Daarnaast krijgt u van elke chef nog een verrassend soepje dat uw smaakpapillen zeker niet onberoerd laat en vier sublieme visgerechten waarvoor de chef zich laat inspireren door het rijke aanbod van de Noordzee.
Food- en reportagefotografie van Stephane Verheye en Olivier Chenoix illustreren deze verrukkelijke gerechten en deze vijf tophuizen op een ongeëvenaarde wijze. In dit boek vindt elke fijnproever zijn gading. ‘Zeesterren Nederland’ is een garantie voor een lekkere vangst, om duimen en vingers bij af te likken.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
nog 1 op voorraad
21,55
Tweedehands Beetje gebruikt
16,95
Tweedehands Als nieuw
16,95
Tweedehands Beetje gebruikt
5,15
Tweedehands Als nieuw
5,15
nog 1 op voorraad
13,30
nog 1 op voorraad
21,55
Tweedehands Beetje gebruikt
16,95
Tweedehands Als nieuw
16,95
Tweedehands Beetje gebruikt
5,15
Tweedehands Als nieuw
5,15
nog 1 op voorraad
13,30

Anderen bekeken ook

J. Dumoulin
Exquise
40% korting
9.999,00 2,85
C. Meeus
Kes shiatsu
4,75
A. Hanbuckers
Exquise hapjes
10,00
Eleanor MacKenzie
De reikigids
16,00
Stephane Reynaud
De Zomer op Tafel
40% korting
9.999,00 3,00
L. Mesdom
Jonge wortels
17,10
Frank Fol, Felix Alen
Echte chefs doen het buiten
Geef me een seintje
Mac van Dinther
Lessen in lekkers
Geef me een seintje