• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Wat je als kok moet weten

484 tips, trucs, ingrediënten en wetenswaardigheden
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

8,90

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Wat je als kok moet weten
Wat je als kok moet weten
Echt gebruikt
8,90
ISBN
9789061128779
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
Jaar van uitgifte
2008
Aantal pagina’s
422

Waar gaat het over?

Wat je als kok moet weten

Zowel de doorgewinterde hobbykok, als de beginneling in de keuken staat regelmatig voor culinaire dilemma's, van heel simpele vraagstukken zoals ' hoe bak ik een ei?' tot meer gespecialiseerde als ' hoe bereid je een artisjok?'.

Wat je als kok moet weten geeft antwoord op deze en bijna 500 andere vragen. De ruim 500 fullcolour foto's laten zien hoe je stap-voor-stap te werk kunt gaan bij ieder probleem.
Door middel van tips en trucs van professionele chefs en informatie over ingrediënten en technieken kan iedere kok zijn prestaties in de keuken verbeteren.

Hét boek dat antwoord geeft op vele culinaire vragen!


HOE open je een oester? * maak je bouillon in een handomdraai? * maak je verse pasta? * kook je mosselen? * maak je karamel? * bak je de perfecte taart? * maak je snel een lekkere vleesjus? * kun je zien of je eiwitten stijf genoeg geslagen zijn? * fileer je een platvis? * gebruik je verse gember?
[kolom rechts]
484 tips, trucs, ingrediënten en wetenswaardigheden
Lees verder

Recensies

0 recensies
nog 1 op voorraad
34,15
Tweedehands Beetje gebruikt
4,75
Reinaerde
Kookkunst
10% korting
6,95
Reinaerde
Kookkunst
10% korting
12,00
nog 1 op voorraad
34,15
Tweedehands Beetje gebruikt
4,75
Reinaerde
Kookkunst
10% korting
6,95
Reinaerde
Kookkunst
10% korting
12,00

Anderen bekeken ook

8,55
Niki Segnit
De Smaakbijbel
19,70
Blockmans, Marike Verschoor
Europa door de eeuwen heen
30% korting
5,45
sorry, niet op voorraad
J.W. De Vries, Roland Willemyns
Het Verhaal Van Een Taal
sorry, niet op voorraad
Yotam Ottolenghi
Simpel
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad