• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Vlees

Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789058550767
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Sanoma Media NL
Jaar van uitgifte
2002
Aantal pagina’s
175

Waar gaat het over?

Vlees is een boek voor iedereen die geniet van lekker eten en in het bijzonder voor elke vleesliefhebber. In vier hoofdstukken spelen varkensvlees, kalfs- en rundvlees, lamsvlees en vleeswaren en rookworst de hoofdrol. Maar ook passende bijgerechten en sauzen zijn niet vergeten. Met dit inspirerende boek is de bereiding van vlees niet moeilijk meer! Varkenshaasje met mosterdsaus, gevulde kalfsborst, staartstuk in rode wijn, lamskoteletjes met parmezaanse kaaskorst en stamppot andijvie met gevulde rookworst zijn slechts vijf van de 165 heerlijke gerechten. De prachtige foto's en de overzichtelijke, stap voor stap beschrijvingen van de recepten maken dit boek extra aantrekkelijk. Ieder recept heeft de kwaliteit zoals u die van ons mag verwachten.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Anderen bekeken ook

13,65
Tip Culinair
Pasta
5,00
Peter De Clercq, Hilde Smeesters
Vurig vlees
5,95
Tip Culinair
Light koken
5,00
Tip Culinair
Kip
13,35