Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Visrecepten van Italiaanse osteria's

600 slow food-gerechten uit de regionale keuken
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
nog 1 op voorraad

82,04

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Visrecepten van Italiaanse osteria's
Visrecepten van Italiaanse osteria's
Als nieuw
82,04
932500586
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9789053304150
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Mets & Schilt Uitgevers
Jaar van uitgifte
2005
Aantal pagina's
671

Waar gaat het over?

In dit tweede, grote Slow Food-kookboek van de Italiaanse keuken vindt u meer dan zeshonderd recepten voor vis en schaaldieren, een tweede schat aan informatie zoals nog nooit eerder gepubliceerd, want afkomstig van de koks van osteria's (lokale specialiteitenrestaurants) uit alle twintig regio's van Italië. Zeshonderd recepten, telkens met een inleiding over de in die recepten gebruikte vissoort: alver, ansjovis, baars, barbeel, bokvis, boniter, carpione, fint en elft, forel, garnaal, geelstaart, goudbrasem, goudmakreel, grondel, grouper, haai, harder, haring, heek, horsmakreel, karper, kongeraal, koornaarvis, kopvoorn, krab, kreeft, kwabaal, lamprei, langoestine, makreel, mantisgarnaal, marene, meerval, messchede, mossel, mul, octopus, oester, ombervis, paling, pieterman, pijlinktvis, pikarel, poon, purperslak, riddervis, rog, sardien, schorpioenvis, sint-jakobsschelp, sluismeester, snoek, steur, tandbrasem, tarbot, tolhoorn, tong, tonijn, venusschelp, vlagzalm, zalm, zandspiering, zeeanemoon, zeebaars, zeebrasem, zeeduivel, zee-egel, zeekat, zeelt, zonnevis, zoutevis en stokvis en zwaardvis. Verder worden apart de volgende soorten gerechten behandeld: antipasti en hapjes, capponalda en cappon magro, couscous, gefrituurde gemengde vis, pasta, graan en peulvruchten met gemengde vis, risotto met gemengde vis en vissoep. Opnieuw geen kookboek voor beginners, maar wel dé bron voor de ware liefhebber.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
nog 1 op voorraad
21,55
Tweedehands Als nieuw
43,35
Tweedehands Beetje gebruikt
5,15
Tweedehands Als nieuw
5,15
nog 1 op voorraad
20,00
nog 1 op voorraad
23,00
nog 1 op voorraad
21,55
Tweedehands Als nieuw
43,35
Tweedehands Beetje gebruikt
5,15
Tweedehands Als nieuw
5,15
nog 1 op voorraad
20,00
nog 1 op voorraad
23,00

Anderen bekeken ook

Gaël Orieux
Vis
43,00
Ricardo Vis van Heemst
Schmidt originals
20,70
Geef me een seintje
Geef me een seintje
Rosemary Sutcliff, Selina Hastings
Groenterecepten van Italiaanse osteria's
Geef me een seintje
Geef me een seintje
Geef me een seintje
Geef me een seintje
J.& Boggiano,A. Wright, Kate Whiteman
Italiaanse keuken, de
Geef me een seintje