Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

VELE SMAKEN VAN DE INDIASE KEUKEN

Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Van 21 tot en met 29 juni 4=3 actie op alles.
4=3 actie

35,00

Hoe tweedehands wil je het hebben?
VELE SMAKEN VAN DE INDIASE KEUKEN
VELE SMAKEN VAN DE INDIASE KEUKEN
Echt gebruikt
35,00
381102203
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9789055012909
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands
Uitgeverij
BBNC Uitgevers
Jaar van uitgifte
1996
Aantal pagina's
208

Waar gaat het over?

In DE VELE SMAKEN VAN DE INDIASE KEUKEN neemt Madhur Jaffrey, bekend van de BBC, u mee op een culinaire reis door India: van Kashmir in de Himalaja tot aan Kerala in het uiterste zuiden. Ze heeft voor dit bijzonder gevarieerde kookboek de verrukkelijkste regionale recepten verzameld. Bovendien geeft ze een levendige beschrijving van dit uitgestrekte land, waar een grote verscheidenheid in cultuur en taal bestaat tussen de verschillende deelstaten. De diverse bevolkingsgroepen hebben niet alleen hun eigen culturele traditie, maar ook hun eigen culinaire specialiteiten. Daardoor kent de Indiase keuken een rijk palet aan smakelijke gerechten, bijvoorbeeld: Do Piaza Ilamsbout met uien en mint) uit Hyderabad, Patia ffis in donkere saus) uit Gujarat, Labdaray Aloo (aardappelen met gember gekookt) uit Delhi en Sev Ka Raita yoghurt met appel) uit Uttar Pradesh. Madhur Jaffrey werd in Delhi geboren en studeerde in Londen aan de Royal Academy of Drapnatic Arts. Behalve door haar acteerprestaties op Broadway en in films, is ze vooral bekend geworden door haar fantastische kookboeken en haar veelgeprezen BBC-kookprogramma's. Madhur laffrey bewijst opnieuw de gevarieerde aard van de Indiase keuken... de combinatie van smaken is voortdurend van hoog niveau.' - Times Liferary Supplement DE VELE SMAKEN VAN DE INDIASE KEUKEN bevestigt het verhaal dat je bij Indiërs thuis moet eten om hun subtiele en verbijsterende regionale kookstijlen te waarderen. Met het grootste gemak laat Madhur laffrey ons hiermee kennismaken.' - Sundaij Times
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
4=3 actie
9,50
4=3 actie
6,90
Geef me een seintje
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
4=3 actie
5,70
Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas
Hete kolen
4=3 actie
33,15
4=3 actie
9,50
4=3 actie
6,90
Geef me een seintje
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
4=3 actie
5,70
Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas
Hete kolen
4=3 actie
33,15

Anderen bekeken ook

4=3 actie
6,95
4=3 actie
11,50
Joyce Koster
Vliegwiel (het)
Geef me een seintje
Geef me een seintje
Carol Beckerman
500 Thaise gerechten
Geef me een seintje
Geef me een seintje
Geef me een seintje