• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Soepen

Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789048814879
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Carrera Culinair
Jaar van uitgifte
2012
Aantal pagina’s
176

Waar gaat het over?

Essentieel bij het maken van bouillon is dat je begint met koud water en de bouillon niet laat koken. Dan komen de smaakstoffen vrij. Bouillon is op smaak gebracht water. Dat is de basis voor de gerechten in dit boek: familierecepten van het Limburgse land en signatuurgerechten uit de keuken van restaurant Parkheuvel.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

28,30
Joris Bijdendijk, Samuel Levie
SNERT, voor als alles in de soep loopt
46,80
Ylva Bergqvist
52 soepen
39,15
Heleen, Timmermans
Soepbijbel
27,00
58,55