• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Sergio kookt 3 - Van oester tot zeetong

Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

15,30

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Sergio kookt 3 - Van oester tot zeetong
Sergio kookt 3 - Van oester tot zeetong
Als nieuw
15,30
ISBN
9789490028350
Bindwijze
Hardcover
Taal
Overig
Uitgeverij
Minestrone Culinaire Uitgeverij
Jaar van uitgifte
2011
Aantal pagina’s
112

Waar gaat het over?

Deel 3: van oester tot zeetong oester, paddenstoel, pladijs, pompoen, quinoa, radijs, scheermesschelp, sint-jacobsschelp, tomaat, ui, venkel, winterpostelijn, xerez-azijn, yoghurt en zeetong. ''Met schelpdieren kan je lekkere bereidingen maken. Ik ben gek van scheermesjes kort gebakken in de schelp. Of wat denk je van oesters in shisovinaigrette en rammenas?'' Marc Declercq noteert en Koen Bauters en Tony Le Duc fotograferen.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Femke de Winter, Rene van der Veer
De veldkeuken
sorry, niet op voorraad
nog 1 op voorraad
9,50
Femke de Winter, Rene van der Veer
De veldkeuken
sorry, niet op voorraad
nog 1 op voorraad
9,50

Anderen bekeken ook

Sergio Herman, Sergio Herman
Just cook it
14,60
Sergio Herman, Marc Declercq
Pimp your f**king kotfood
8,70
Sergio Herman, Marc Declercq
Sergio Feest
5,10
Sergio Herman, Sergio Herman
Sergio kookt 1 - Van aardappel tot fazant
11,20
Sergio Herman, Marc Declercq
Sergio Thuis
8,85
Sergio Herman, Mara Grimm
Simple food
32,30
Sergio Herman, Marc Declercq
Op kot met sergio Herman
25,80
Sergio Herman, Marc Declercq
Sergio kookt 2 - Van gember tot noot
5,70