• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Restauranttechniek / I Serveren, menuleer en wijnadviezen / Leerboekenserie voor het Gastheerschap

Maak tweedehands je eerste keus
  • Tot en met 29 september 4=3 op alles
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
4=3 actie
nog 1 op voorraad

4,75

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Restauranttechniek / I Serveren, menuleer en wijnadviezen / Leerboekenserie voor het Gastheerschap
Restauranttechniek / I Serveren, menuleer en wijnadviezen / Leerboekenserie voor het Gastheerschap
Beetje gebruikt
4,75
ISBN
9789052112459
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
SVH
Jaar van uitgifte
1996
Aantal pagina’s
232

Waar gaat het over?

Leerboekenserie voor het Gastheerschap De SVH Uitgeverij heeft op basis van de resultaten van het onderzoek Gastheerschap een aantal vakboeken ontwikkeld op het gebied van Gastheerschap en Gastvrijheid. "Drankenkennis l" behandelt de wijnbereiding en alle wij . ngebieden van de wereld. Het is het officiële leermiddel voor het SVH Diploma Wijncertificaat. "Drankenkennis" behandelt alcoholvrije dranken, bier, gedistilleerd en sociale hygiëne. In "Restauranttechniek" komen de thema's serveren, menuleer en wijnadviezen aait de orde. "Restauranttechniek " behandelt het zogenaamde -werken aan tafel": fileren, flamberen, trancheren en tafelbereidingen. "De commerciële gastheer" diept de sociale en commerciële aspecten van het gastheerschap int. "De Gastheer als Verkoper ---geeft een beknopte en "jobale inleiding op het thema markt gericht denken en handelen van de "gastheer. "De Gastheer als Verkoper IP' gaat uitgebreid in op de verkoopfunctie van de gastheer. "Omgaan met gasten" diept de relatie (last-gastheer verder uit. "Horecamarketing" behandelt de theorie en de praktijk van marktgericht ondernemen. Checklist-reeks Gastvrijheidsbeleid. Uit het onderzoek Gastheerschap blijkt onder andere dat een duidelijk bedrijfsbeleid een voorwaarde is voor goed gastheerschap. Met behulp van de checklist-reeks kunt n als ondernemer of bedrijfsleider op een eenvoudige wijle uw bedrijfsbeleid dooi-lichten. De checklist-reeks neemt u als het ware aan de hand mee langs de belangrijkste beleidstermen en tegelijkertijd 'laat u systematisch na hoe u het runnen van uw zaak kunt beoordelen en waar nodig kunt bijsturen. Uiteindelijk zal dit moeten leiden tot een beter resultaat. Tot nu toe zijn de volgende checklists verschenen. Bedrijfsformules in de Horeca Gasten in de Horeca Gastencontacten in de Horeca Marketingplan Onderneniersplan Kwaliteitsplan
Lees verder

Recensies

0 recensies
4=3 actie
nog 1 op voorraad
12,20
4=3 actie
nog 1 op voorraad
14,00
4=3 actie
nog 1 op voorraad
15,40
4=3 actie
nog 1 op voorraad
12,95
4=3 actie
nog 1 op voorraad
8,05
4=3 actie
nog 1 op voorraad
58,45
4=3 actie
nog 1 op voorraad
12,20
4=3 actie
nog 1 op voorraad
14,00
4=3 actie
nog 1 op voorraad
15,40
4=3 actie
nog 1 op voorraad
12,95
4=3 actie
nog 1 op voorraad
8,05
4=3 actie
nog 1 op voorraad
58,45

Anderen bekeken ook

4=3 actie
4,00
T. Wortelboer
2 Drankenkennis
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad