• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Praktisch handboek fruit en groenten inmaken

de beste bewaarmethoden en de lekkerste recepten
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789044749557
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Deltas/Chantecler
Jaar van uitgifte
2017
Aantal pagina’s
192

Waar gaat het over?

Door verse vruchten en groenten op de juiste manier te conserveren kunt u het hele jaar door genieten van lekkers uit de voorraadkast! Maar hoe begint u eraan? Hoeveel suiker moet er in jam? Hoelang kunt u in azijn ingelegde groenten bewaren? Hoe werken melkzuurbacteriën optimaal? Dit boek frist de kennis van onze voorouders over inmaakmethoden op. U leest hoe u fruit en groenten kunt drogen, kunt inleggen in olie of azijn en hoe u jam, siroop, chutney of gelei maakt. Ga aan de slag en vul uw kast met heel veel lekkers, zoals frambozenjam, gepekelde augurken, pompoenchutney, pickles van zomergroenten, peren in siroop... en nog veel meer!
Lees verder

Recensies

0 recensies
Valentijn Dirks
Over rot
nog 1 op voorraad
27,30
nog 1 op voorraad
17,10
Clippy McKenna
500 Inmaakrecepten
nog 1 op voorraad
15,25
Tweedehands Als nieuw
8,35
Catherine Atkinson
Inmaken / Minibijbel
nog 1 op voorraad
19,80
Valentijn Dirks
Over rot
nog 1 op voorraad
27,30
nog 1 op voorraad
17,10
Clippy McKenna
500 Inmaakrecepten
nog 1 op voorraad
15,25
Tweedehands Als nieuw
8,35
Catherine Atkinson
Inmaken / Minibijbel
nog 1 op voorraad
19,80

Anderen bekeken ook

7,80
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad