Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Over rot 2.0

Het geactualiseerde handboek voor fermenteren
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Niet op voorraad... Seintje? Vul je e-mail adres in en wij sturen je een e-mail als het boek weer op voorraad is.
ISBN
9789461432162
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Good Cook Publishing
Jaar van uitgifte
2019
Aantal pagina's
400

Waar gaat het over?

Must have: geactualiseerde editie van 'Over Rot'.

Hét Nederlandse standaardwerk over fermenteren is geactualiseerd. 'Over Rot 2.0' bevat tientallen nieuwe recepten, feitjes en weetjes, gaat dieper in op de culinaire toepasbaarheid van je gefermenteerde producten, en bevat een volledig nieuw katern met een overzicht van fermentatietechnieken uit alle delen van de wereld. Met maar liefst 400 pagina's bevat het 25% meer informatie!

Kom alles te weten over het fermenteren van groenten, vlees, vis, bonen, granen en zuivel. Meneer Wateetons neemt je stap voor stap én met humor mee in de wondere wereld van voedselveranderende microben. Zonder dat we erbij stil staan, eten we elke dag gefermenteerd voedsel; van yoghurt bij het ontbijt, koffie op het werk, botterhammen met kaas bij de lunch tot 's avonds een plakje worst met een biertje.

'Over Rot 2.0' is het resultaat van gedegen onderzoek en eindeloos uitproberen, en beschrijft alle facetten van fermenteren. Het is daarmee hét fermentatiehandboek voor de hobbykok of professional en laat je ontdekken hoe leuk, lekker en avontuurlijk het is om thuis zelf aan de slag te gaan met fermenteren. Brouw je eigen bier, cider of wijn en leer Thaise vissaus, Japanse miso of Finse viili-yoghurt bereiden. De mogelijk zijn eindeloos.

Uiteraard is er veel aandacht voor veiligheidsmaatregelen, leer je hoe je met eenvoudige middelen je eigen fermentatiebenodigdheden in elkaar knutselt en ontbreken ook de foutanalyses niet. Met originele en smakelijke receptuur is deze geactualiseerde editie meer dan compleet.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
Alys Fowler
Rijke oogst
nog 1 op voorraad
75,90
Tweedehands Als nieuw
20,05
Tweedehands Beetje gebruikt
20,05
Jos van Riet
Kaas Uit Het Hart
70% korting
nog 1 op voorraad
5,45 1,63
Tweedehands Beetje gebruikt
22,35
Tweedehands Als nieuw
22,35
Alys Fowler
Rijke oogst
nog 1 op voorraad
75,90
Tweedehands Als nieuw
20,05
Tweedehands Beetje gebruikt
20,05
Jos van Riet
Kaas Uit Het Hart
70% korting
nog 1 op voorraad
5,45 1,63
Tweedehands Beetje gebruikt
22,35
Tweedehands Als nieuw
22,35

Anderen bekeken ook

Rene Zanderink
Over inpakken
6,95
Christian Weij
Verrot lekker
Geef me een seintje