• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Verrot lekker

zelf fermenteren eenvoudig, lekker en gezond
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

41,90

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Verrot lekker
Verrot lekker
Als nieuw
41,90
ISBN
9789461561787
Bindwijze
Paperback
Taal
Overig
Uitgeverij
Bertram + de Leeuw Uitgevers Bv
Jaar van uitgifte
2015
Aantal pagina’s
288

Waar gaat het over?

"Fermenteren is een opvallende trend. We zien topchefs als Jonnie Boer heel erg in de weer met fermenteren." Hans Steenbergen, Foodtrendwatcher of the year. Fermenteren is het functioneel laten rotten van voedsel. Het is een oude vorm van conserveren, een techniek van vroeger die helemaal terugkomt. Het past in de trend van gezond en het verduurzamen van voedsel. Alles wat we lekker vinden, is vaak gefermenteerd. Zoals: vanille, koffie, wijn, bier, kaas, brood, peper, etc. Het enige wat je nodig hebt is zout, water, groente (of fruit), steriele potten en tijd. Verrot lekker is een praktisch kook- en doeboek, met veel recepten. Allerlei producten komen aan de orde: niet alleen groente en fruit, ook zuivel, vlees, vis, noten, zaden en granen. Auteur Christian Weij geeft je zijn basisregels en maakt je thuis in de wereld van het fermenteren. Weij: "Neem een witte kool. Die kun je natuurlijk gewoon laten rotten, maar dan kun je hem na een week of zes weggooien. Je kunt hem ook gecontroleerd laten rotten: als ik er zout bij breng, kan de melkzuurbacterie als enige overleven en die zet de koolhydraten om in melkzuur. En zo ontstaat zure kool."
Lees verder

Recensies

0 recensies

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Jos van Riet
Kaas Uit Het Hart
nog 1 op voorraad
5,45
Catherine Atkinson, Maggie Mayhew
Handboek Inmaken
nog 1 op voorraad
41,85
Erika Casparek-Turkkan, Petra Casparek
Handboek inmaken & bewaren
Tweedehands Beetje gebruikt
50,00
Erika Casparek-Turkkan, Petra Casparek
Handboek inmaken & bewaren
Tweedehands Als nieuw
52,65
nog 1 op voorraad
8,00
Jos van Riet
Kaas Uit Het Hart
nog 1 op voorraad
5,45
Catherine Atkinson, Maggie Mayhew
Handboek Inmaken
nog 1 op voorraad
41,85
Erika Casparek-Turkkan, Petra Casparek
Handboek inmaken & bewaren
Tweedehands Beetje gebruikt
50,00
Erika Casparek-Turkkan, Petra Casparek
Handboek inmaken & bewaren
Tweedehands Als nieuw
52,65
nog 1 op voorraad
8,00

Anderen bekeken ook

Barbara Serulus, Elise van Iterson
Bruis
sorry, niet op voorraad