• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Ondernemingsplan horeca

Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789052112572
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
SVH
Jaar van uitgifte
2017

Waar gaat het over?

Het theorieboek Ondernemingsplan voor de horeca is het sluitstuk van de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor Managers/Ondernemers (niveau 4) en biedt een praktische leidraad voor het schrijven van een ondernemingsplan voor een horecabedrijf.Dit boek heeft dezelfde indeling als het ondernemingsplan en alle eerdere vakken uit de opleiding komen kort terug: marketing & sales, personeel & organisatie en bedrijfseconomie. Door alle opdrachten uit dit boek te maken en te bundelen, staat uiteindelijk je ondernemingsplan op papier!In dit boek worden echte horecaondernemers geïnterviewd en zijn er vele praktische tips en praktische voorbeelden opgenomen. Hoewel het boek onderdeel is van een methode, is het daarom ook zeer geschikt voor de (toekomstig) horecaondernemer en werkende professional.
Lees verder

Recensies

0 recensies
T. de Vries, T. de Vries
Schrijftaal leer-/werkboek
nog 1 op voorraad
5,15
[{:name=>"J. van Esch"
CO 1
nog 1 op voorraad
28,40
nog 1 op voorraad
38,80
50% korting
51,75
T. de Vries, T. de Vries
Schrijftaal leer-/werkboek
nog 1 op voorraad
5,15
[{:name=>"J. van Esch"
CO 1
nog 1 op voorraad
28,40
nog 1 op voorraad
38,80
50% korting
51,75

Anderen bekeken ook

Natalie van Zeeland
Van idee naar start-up
30,80
4,75
Wesley Dos Santos, Johan van Boven
Ondernemen als een baas
15,00
30% korting
7,00
Frederike Bannink
De kracht van hospitality
sorry, niet op voorraad