• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Noma's handboek voor fermenteren / Culinair

Foundations of flavour
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Niet op voorraad... Seintje? Vul je e-mail adres in en wij sturen je een e-mail als het boek weer op voorraad is.
ISBN
9789045219851
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
Jaar van uitgifte
2023
Aantal pagina's
455

Waar gaat het over?

Bij Noma – vier keer benoemd tot het beste restaurant van de wereld – wordt bij elk gerecht een vorm van fermentatie gebruikt: een frisse azijn, een intense miso, een unieke druppel garum of zwarte knoflook. Fermentatie is een van de fundamenten van Noma’s uitzonderlijke smaakprofielen. René Redzepi is chef-kok en mede-eigenaar van Noma en David Zilber is de chef die het alom geprezen fermentatielab van het restaurant runt. In dit boek openbaren zij hun kennis en technieken. En, net zo belangrijk: ze laten zien wat deze ingrediënten kunnen betekenen voor een gerecht. Nooit eerder onthulden zij deze recepten en bereidingswijzes. Met meer dan 100 bijzondere recepten en ruim 500 foto’s.‘We hebben meer nodig om mee te koken. Er zijn zo veel seizoensingrediënten. Wat kunnen we doen om ze te verbeteren? Wat kunnen we doen om ze langer mee te laten gaan? We zijn tien jaar bezig geweest om fermentatie voor onszelf te onderzoeken en nu willen we die kennis delen.’ – René Redzepi‘Noma’s handboek voor fermenteren geeft gedetailleerde recepten van de meest succesvolle ontdekkingen in het restaurant. Het geeft een waanzinnig goede introductie in de mogelijk- heden van fermentatie aan chefs en thuiskoks. De praktische én aantrekkelijke kant van koken met microben.’ – Harold McGee, prijswinnend auteur van Over eten en koken‘René en zijn Noma-team hebben het ultieme handboek gemaakt voor het fermenteren van producten. Het boek is toegankelijk maar ook uitdagend voor degene die al eerder gecharmeerd was door het rijk der fermentatie.’ – Sandor Katz, prijswinnend auteur van The Art of Fermentation‘We worden allemaal wijzer door de jarenlange research die aan dit boek vooraf is gegaan. Ik ben zeer enthousiast dat thuiskoks en professionals nu toegang hebben tot deze informatie.’ – David Chang, chef/eigenaar van Momofuku
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
Geef me een seintje
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
5,70
Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas
Hete kolen
33,15
Geef me een seintje
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
5,70
Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas
Hete kolen
33,15