• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Natuurlijk conserveren

Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789036602013
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Rebo Productions B.V.
Aantal pagina’s
223

Waar gaat het over?

Als u weet hoe groenten, fruit, vlees, vis en gevogelte geconserveerd moeten worden, kunt u eten wat u wilt op elk tijdstip van het jaar. Wanneer de produkten vers niet verkrijgbaar of onbetaalbaar zijn, hebt u ze bijvoorbeeld in de vrieskist of in de weck. U kunt uw eigen moestuin of de ‘goedkope’ tijd bij de groenteboer, de melkboer of de slager optimaal benutten. Een uitgebreid keukeninstrumentarium hebt u er niet voor nodig om lamsvlees, asperges en aardbeien op het kerstmenu te zetten! Natuurlijk conserveren vertelt u op eenvoudige wijze hoe u dat zonder problemen lukt!
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

20% korting
6,04
Marian Douma
Betzy's kookboek
9,50
Elisabeth Bakker
Inmaken & conserveren
11,70
sorry, niet op voorraad
Meneer Wateetons
Over rot 2.0
sorry, niet op voorraad