Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Moleculair koken

Kooktechnieken uit de wetenschap voor thuis
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

25,40

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Moleculair koken
Moleculair koken
Beetje gebruikt
25,40
311601691
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9789048309382
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
Jaar van uitgifte
2014
Aantal pagina’s
240

Waar gaat het over?

20 moleculaire kooktechnieken voor thuisMoleculair koken, bistronomie, moleculaire cuisine, avant-gardecuisine of zelfs cocina de vanguardia - het betekent allemaal hetzelfde: spelen met voedingswetenschap om gerechten op nieuwe manieren smaak en textuur te geven. Koks van toprestaurants over de hele wereld, onder wie Ferran Adrià, Thomas Keller en Heston Blumenthal, hebben in hun zoektocht naar briljante nieuwe gerechten de grenzen van het traditionele koken verlegd.Tot voor kort was de keuken als laboratorium voorbehouden aan 's werelds beste koks, maar nu zijn er steeds meer thuiskoks die met behulp van aangepaste technieken en alledaags keukengerei schuim, gels en fantastische smaakcombinaties maken, die voorheen alleen in sterrenrestaurants te zien waren.Dit boek laat zien hoe de ervaren thuiskok alle bekende technieken van het moleculair koken zelf in zijn eigen keuken kan uitvoeren. Van sferificatie en het combineren van smaken tot het gebruik van transglutaminase om spectaculaire gerechten te maken - er zijn ontelbare manieren om uw kookkunst te verbeteren. Inclusief:* Stap-voor-stapfoto's die u helpen om geavanceerde kooktechnieken zelf in uw eigen keuken uit te voeren* Gids voor het gebruik van professionele hulpmiddelen en tips over hoe u hetzelfde effect kunt bereiken met gewoon keukengerei* Uitleg van 20 technieken, elk voorzien van recepten om uw gasten te imponeren
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
Jeroen Thijssen
Winter Vier Seizoenen
40% korting
nog 1 op voorraad
15,40
Jim van der Heijden
Martins Ziel en Zaligheid
Tweedehands Beetje gebruikt
33,20
Famke Van Praag
D'Antuono
Tweedehands Als nieuw
17,90
Jennie Shapter
Halogeenoven
nog 1 op voorraad
4,75
Jozef Youssef
Moleculair koken
Tweedehands Beetje gebruikt
25,40
Jozef Youssef
Moleculair koken
Tweedehands Als nieuw
67,90
Jeroen Thijssen
Winter Vier Seizoenen
40% korting
nog 1 op voorraad
15,40
Jim van der Heijden
Martins Ziel en Zaligheid
Tweedehands Beetje gebruikt
33,20
Famke Van Praag
D'Antuono
Tweedehands Als nieuw
17,90
Jennie Shapter
Halogeenoven
nog 1 op voorraad
4,75
Jozef Youssef
Moleculair koken
Tweedehands Beetje gebruikt
25,40
Jozef Youssef
Moleculair koken
Tweedehands Als nieuw
67,90