• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Mijn recepten

Van appeltaart tot saotosoep
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
niet meer nieuw verkrijgbaar

17,00

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Mijn recepten
Mijn recepten
Beetje gebruikt
17,00
351202233
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9789048853717
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Overamstel Uitgevers
Jaar van uitgifte
2020
Aantal pagina's
208

Waar gaat het over?

Liefde voor eten, liefde voor leven. Mijn recepten - van de Bijlmer tot aan Paramaribo van chef-kok London Loy (1974) zindert van de liefde voor koken en eten. Met oog voor traditie en trots als hoofdingrediënt creëert London recepten waarbij Surinaamse, Aziatische en Nederlandse smaken en ingrediënten de boventoon voeren - maar dan wel the London way. Denk aan bakkeljauwbrandade, scotchbonnetpesto en wentelteefjes met bakbanaan. Natuurlijk ontbreken ook de eerste hulp en de ongeëvenaarde saotosoep van zijn moeder niet. Kortom: recepten met een ziel, om met zo veel mogelijk mensen te delen.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
Geef me een seintje
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
5,70
Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas
Hete kolen
33,15
Geef me een seintje
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
5,70
Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas
Hete kolen
33,15