Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Microbiologie van voedingsmiddelen

methoden, principes en criteria
Auteur R. Dijk
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
nog 1 op voorraad

35,65

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Microbiologie van voedingsmiddelen
Microbiologie van voedingsmiddelen
Als nieuw
35,65
322301832
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9789072072559
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Auteur
Uitgeverij
Noordervliet Media B.V.
Aantal pagina’s
450

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
Jennifer Crusie
Welcome to Temptation
nog 1 op voorraad
3,90
Tatiana de Rosnay, Tatiana Rosnay (de)
A l'encre russe
Tweedehands Beetje gebruikt
15,85
nog 1 op voorraad
20,70
Tweedehands Als nieuw
14,60
William Joyce, William Joyce
Toothiana
nog 1 op voorraad
12,65
Tweedehands Beetje gebruikt
13,40
Jennifer Crusie
Welcome to Temptation
nog 1 op voorraad
3,90
Tatiana de Rosnay, Tatiana Rosnay (de)
A l'encre russe
Tweedehands Beetje gebruikt
15,85
nog 1 op voorraad
20,70
Tweedehands Als nieuw
14,60
William Joyce, William Joyce
Toothiana
nog 1 op voorraad
12,65
Tweedehands Beetje gebruikt
13,40