• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Basisvaardigheden Microbiologie

Maak tweedehands je eerste keus
4=3 actie

34,00

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Basisvaardigheden Microbiologie
Basisvaardigheden Microbiologie
Echt gebruikt
34,00
ISBN
9789462714793
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands
Uitgeverij
MK Publishing
Jaar van uitgifte
2018
Aantal pagina’s
256

Waar gaat het over?

Basisvaardigheden Microbiologie is een multimediale leermethode waarmee basisvaardigheden uit de praktijk van het microbiologie laboratorium worden aangeleerd.De methode bestaat uit een werkboek met daarin een groot aantal experimenten verdeeld over twaalf thema’s en wordt ondersteund met zelftests en action mazes.In deze zesde editie zijn de voorschriften nog meer geïllustreerd met foto’s. In hoofdstuk 6 Identificatie van micro-organismen is de Kligler-ijzeragartest vervangen door de Triple Sugar Iron (TSI) agartest. De lysine decarboxylatietest is extra aan dit hoofdstuk toegevoegd.Het hoofdstuk Voedingsmiddelenmicrobiologie is herzien en verder uitgebreid. Naast de melkzuur en alcoholfermentatie is het microbiologisch onderzoek aan voedingsmiddelen uitgebreid. Het mesofiel aeroob kiemgetal wordt bepaald in gehakt, shoarma en döner kebab (experiment 46). HACCP komt aan de orde in experiment 47 Enterobacteriaceae in kant-en-klaar maaltijden. Het salmonella onderzoek is gehandhaafd in experiment 48 Grensreactie op Salmonella in kipproducten. Nieuw is het experiment 49 waarin onderzoek wordt gedaan naar coagulase-positieve staphylococcen in garnalen. In experiment 50 wordt hygiëneonderzoek gedaan met RODAC-plaatjes en swabs.Aanvullende informatie is te vinden op de website www.basismicrobiologie.nl.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

4=3 actie
49,70
A.G.A. van der Meer, J.A. Tijmensen
Heron-reeks - Natuurkunde voor het MBO 1
sorry, niet op voorraad