• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

IJstijd

Zelf ijs maken in meer dan 40 recepten
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789048817283
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Overamstel Uitgevers
Jaar van uitgifte
2013
Aantal pagina’s
176

Waar gaat het over?

IJsmaker Kees Raat gaat op zoek naar het geheim van het allerlekkerste ijsje. Hoe maak je ijs dat smaakt zoals het oorspronkelijk bedoeld is, zonder kunstmatige grondstoffen? Hij beschrijft zijn zoektocht naar de beste ingrediënten: rauwe biologische melk van boer Nico uit Zunderdorp, mandarijnensap uit Sicilië en biologische suiker uit Brazilië. 'Alleen op die manier krijg je het ultieme ijsje.' Hoe moet je ijs eigenlijk proeven? Naast het beantwoorden van vragen, licht Kees een aantal fijne kneepjes, speciale technieken en zijn 'secret to succes' toe. En uiteraard staat IJstijd vol recepten voor heerlijke ijssmaken, van ananas, rabarber en tonkabonen tot chocolade, bloedsinaasappel met Campari en New Zuppa Inglese. Kees Raat is chocolatier en ijsmaker. In zijn winkel Metropolitan, in de Amsterdamse Warmoesstraat, geeft hij workshops en verkoopt hij het lekkerste ijs van Amsterdam. Echt Italiaans ijs, elke dag vers gedraaid met een vintage ijsmachine uit Bologna.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

40% korting
[{:name=>"", :role=>"A01"}, {:name=>"Marya Volker", :role=>"B06"}]
IJs en sorbets / Mini kookboekjes
10,15
Adriano Zumbo
Adriano Zumbo
9,35
[{:name=>"Dave Jordan", :role=>"A12"}, {:name=>"Jacqueline IJsselstijn", :role=>"B06"}, {:name=>"Ewout Hanselaar", :role=>"B06"}, {:name=>"", :role=>"A01"}, {:name=>"Alex Barker", :role=>"A01"}]
500 ijsrecepten
sorry, niet op voorraad