• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Hotel Inc. Basishotelmanagement Intstructie/werkboek

manager/ondernemer hospitality
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
50% korting
Alleen nog tweedehands verkrijgbaar

13,40 6,70

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Hotel Inc. Basishotelmanagement Intstructie/werkboek
Hotel Inc. Basishotelmanagement Intstructie/werkboek
Beetje gebruikt
6,70
721400679
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9789037208139
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Boom Beroepsonderwijs
Jaar van uitgifte
2012

Waar gaat het over?

In dit werkboek gaat de student kennismaken met de financiële administratieve processen. De student gaat de verkoopprijs van gerechten vaststellen en invloed uitoefenen op de inslag van de keuken om zo te komen tot een optimaal brutowinstpercentage. Ook basisboekhouden komt aan bod. Het werkboek spitst zich toe op kerntaak 2 van het kwalificatiedossier Manager/ondernemer horeca.Dit werkboek kan opgenomen worden in de map Instructie-/werkboek Manager/ondernemer horeca (9789037208108).
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies

Anderen bekeken ook

Geef me een seintje
Hans Veelers, Manon Müller
Tendens - Backoffice hotel
Geef me een seintje
Barend Bakkenes, Esther Rooijakkers
Tendens - Basis horecamanagement
Geef me een seintje
Geef me een seintje