Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Hotel Inc. Basishotelmanagement Intstructie/werkboek

manager/ondernemer hospitality
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
70% korting
nog 1 op voorraad

13,40

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Hotel Inc. Basishotelmanagement Intstructie/werkboek
Hotel Inc. Basishotelmanagement Intstructie/werkboek
Beetje gebruikt
13,40
721400679
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9789037208139
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Boom Beroepsonderwijs
Jaar van uitgifte
2012

Waar gaat het over?

In dit werkboek gaat de student kennismaken met de financiële administratieve processen. De student gaat de verkoopprijs van gerechten vaststellen en invloed uitoefenen op de inslag van de keuken om zo te komen tot een optimaal brutowinstpercentage. Ook basisboekhouden komt aan bod. Het werkboek spitst zich toe op kerntaak 2 van het kwalificatiedossier Manager/ondernemer horeca.Dit werkboek kan opgenomen worden in de map Instructie-/werkboek Manager/ondernemer horeca (9789037208108).
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
70% korting
nog 1 op voorraad
11,25
40% korting
nog 1 op voorraad
13,40
70% korting
nog 1 op voorraad
13,40
40% korting
nog 1 op voorraad
24,95
70% korting
nog 1 op voorraad
11,25
40% korting
nog 1 op voorraad
13,40
70% korting
nog 1 op voorraad
13,40
40% korting
nog 1 op voorraad
24,95

Anderen bekeken ook

sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
Hans Veelers, Manon Müller
Tendens - Backoffice hotel
sorry, niet op voorraad
Barend Bakkenes, Esther Rooijakkers
Tendens - Basis horecamanagement
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad