• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Hospitality management

logistiek en kwaliteitszorg voor hotel, restaurant en cafe : MBO-HTV-opleridingen niveau 4 ; HBO Hogere Hotelschool propedeuse
Maak tweedehands je eerste keus
  • Tot en met 29 september 4=3 op alles
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
4=3 actie
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789057668876
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Edu'Actief
Jaar van uitgifte
2002
Aantal pagina’s
264

Waar gaat het over?

Het boek geeft de aankomend horecaondernemer/-manager inzicht in de dagelijkse gang van zaken op de afdeling Food & Beverage. Het is een volledig geïntegreerde methode waarin de goederenstroom gevolgd wordt vanaf het moment van bestellen tot eindverwerking en uitlevering aan de gast. Hospitality management is voor niveau 3 en 4 van het bve en voor het eerste jaar hbo-Hotelschool en Facility Management. Met dit boek wordt een duidelijke aanzet gegeven tot het zelfstandig verwerven van kennis en inzicht en de toepassing daarvan. Belangrijke hulpmiddelen: - per hoofdstuk staan de eindtermen aangegeven - bij elke paragraaf staan de subdoelen/leerdoelen aangegeven - checklist leerdoelen - vaktermen: in begrippenlijst en opgenomen in de kantlijn. Bij de vragen en opdrachten is er verschil in kennis, inzicht en toepassingsniveau, waarbij het aan te bevelen is om gebruik te maken van internet.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

sorry, niet op voorraad