• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Hoe word ik een echte foodie?

een lekker dik boekje vol met culi-kennis
Maak tweedehands je eerste keus
4=3 actie
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789021511221
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Kosmos Uitgevers
Jaar van uitgifte
2007
Aantal pagina’s
304

Waar gaat het over?

Dit dikke boekje staat boordevol informatie die bij geen enkele foodie mag ontbreken en zal in de smaak vallen bij iedereen die op zoek is naar de meest recente, de meest bijzondere en de allerlekkerste culi-kennis. Sudi verklapt enkele van de bestbewaarde foodie-geheimen, zoals de Onontbeerlijke ingrediënten in de foodie-voorraadkast, verklaart De fijne kneepjes van de hogere foodie-leer en geeft inzicht in de Te verwachten ontwikkelingen op de gastronomische radar. Op elke bladzijde staan onweerstaanbare foodie-feiten, die zorgen dat iedere onvervalste foodie helemaal bij de tijd is.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

Marjolijn van der Velde
70 groene smoothies
4=3 actie
8,30
K. Versteegh
Honden blaffen
30% korting
4=3 actie
6,90
30% korting
4=3 actie
5,00
4=3 actie
3,90
30% korting
4=3 actie
4,75
4=3 actie
9,25
Barbara Smit
De overdracht
30% korting
4=3 actie
4,75
20% korting
4=3 actie
5,00
sorry, niet op voorraad
Janine Amos, Janine Amos
Salades en barbecues
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad